Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край. Преди дни

...
Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край. Преди дни
Коментари Харесай

Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край

 Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край. Преди дни тв водещата изрази позицията си по отношение на изключителното състояние у нас и показа, че обстановката ѝ основава повече терзания, в сравнение с успокоение. Нана се тревожела не толкоз за личното си здраве, що се касае за това на сестра си.

Преди 3 години Мартина също бе диагностицирана с онкологично заболяване и сега не можела да се подложи на интервенция, защото всички планови такива се отлагали. " Аз съм човек с две диагнози рак, сестра ми сега е с метастази в главата и аз не мога да я изведа на никое място и да я оперирам планово, в случай че не се случи нещо незабавно. Накрая да не стане, че ще убием повече пациенти с хронични болести, в сравнение с хора ще умрат от епидемията “, откровена е водещата.

Звездата на " Съдебен спор “ два пъти води нелека борба с рака на гърдата, мина през голям брой лечения, претърпя и интервенция за отстраняването на яйчниците, откакто се оказа притежател на генна разновидност, която подготвя към появяването на тумори. Всъщност тъкмо тя била повода в рода ѝ да има толкоз доста онкоболни. Оказва се, че рак е имала и майката на Нана Гладуиш, която си отиде преди 6 месеца. " През 2012 година я оперираха от незлокачествен израстък в мозъка. След това се разболя от Алцхаймер. Със сестра ми сме единствено двете “, признава с горест тв звездата.

Баща им Стефан, който бил капитан на транспортен съд, си отишъл от рак на белите дробове на 25 септември 2007 година Смъртоносното заболяване лишава на Гладуиш и баба ѝ, която се придвижва на оня свят след неравностойна борба със злокачествени формирания на яйчниците. Братовчед на водещата също не могъл да прескочи трапа и се споминал от израстък на щитовидната жлеза.

" Понякога ракът в действителност влиза в фамилията и става част от него. Човек би трябвало да седне уединено със себе си и околните си и да осъзнае какво му се случва “, добавя водещата, която от няколко месеца е здрава и е в ремисия съгласно " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР