Трудноста е да оцелееш, защото нещата в нашия бранш въобще

...
Трудноста е да оцелееш, защото нещата в нашия бранш въобще
Коментари Харесай

Актьорът Галин Найденов: В нашия бранш нещата въобще не са розови - трябва силна психика и любов към изкуството, за да успееш

" Трудноста е да оцелееш, тъй като нещата в нашия отрасъл изобщо не са розови. Трябва да оцелееш душевен и да запазиш любовта си към изкуството. В дребна страна като България да завършиш актьорско майсторство можеш в " НАТФИЗ ", " Любен Гройс ", Нов български университет, Благоевград, Софийски университет, мисля, че и в Свободния във Варна имаше план да се учи това. Нека в този момент да пресметнем, какъв брой души годишно приключват и получават тапия? Нека в този момент да се замислим какъв брой от тези души имат действителна опция за реализация, дава ли се действителен късмет всеки да покаже гения си? Или по - скоро разчитаме на това, че Х персона към този момент има " име " и го употребяваме, тъй като продава? Много малко хора в България, занимаващи се с актьорство, съумяват да се изхранват с този поминък. Графикът на актьорите е извънредно претрупан, тъй като в случай че имат късмет да репетират или да снимат - това е супер, само че работят като бармани, сервитьори, работят в прът центрове и какво ли още не, с цел да приживят и да заплащат битовите си разноски, какво ще забележим? ".
Това съобщи артистът Галин Найденов в изявление за Sofia Live.
" Но дано да не сме отрицателни. Всеки човек, който мощно обича да прави това, с което се занимава, без значение от специалността и има вяра, че ще успее, слага високи цели и с всеки ден става с 1% по - добър, той е жертван на триумф! ", добави той.
Интервюто може да прочетете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР