Трудно ще се намери човек, който да не гледал поне

...
Трудно ще се намери човек, който да не гледал поне
Коментари Харесай

Ловците на духове се завръщат

Трудно ще се откри човек, който да не гледал най-малко един филм от поредицата " Ловци на духове " . Още ни гони носталгия по двата кино лентата от 80-те години на предишния век. Е, не можем да кажем същото за тотално другия трети филм от 2016 година, който беше напълно женски, само че има светлина в тунела.


Първи филмов откъс на новите " Мъже в черно "

Направо ни отвяха главите

Според информациите Sony и режисьорът Джейсън Райтман , който е наследник на Иван Райтман - виновникът за първите два, са почнали работа по нов филм. Той би трябвало да бъде непосредствено продължение на осемдесетарските и се чака през 2020 г .

Това звучеше като тайна доктрина, само че единствено допреди няколко часа, тъй като Джейсън Райтман пусна тийзър, който обясни нещата - нов филм за " Ловци на духове " ще има.

Публикация, споделена от Jason Reitman (@jasonreitman) на Яну 16, 2019 в 9:39 PST

Под поста режисьорът ни успокоява, че всичко е наред, тъй като е намерил емблематичната за филмите кола. В изявление за Entertainment Weekly Райтман споделя, че постоянно се е мислел за първия почитател на " Ловци на духове ", тъй като, когато е бил на шест години, е посещавал снимачната площадката и е бил удивен.

Публикация, споделена от Jason Reitman (@jasonreitman) на Яну 15, 2019 в 5:17 PST

" Исках да направя филм за всички почитатели. Това ще бъде идната глава от франчайза. Няма да бъде reboot. " Режисьорът счита, че това, което се случи през 80-те, е супер, само че новият филм ще ни придвижи в наши дни.


Колко впечатляващ ще бъде новият филм за Спайдърмен

Питър Паркър идва на екскурзия в Европа и неприятностите стартират

Райтман обаче не разкрива дали ловците на духове ще бъдат напълно нови персонажи, или ще забележим добре познатите ни Бил Мъри , Дан Акройд и Ърни Хъдзън . Все още няма и публично заглавие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР