Трудно нещо може да те развълнува Купонясването на 20 години и

...
Трудно нещо може да те развълнува
Купонясването на 20 години и
Коментари Харесай

Кризата на 30-та година - II част

Трудно нещо може да те развълнува
Купонясването на 20 години и на 30 напълно не е едно и също. През младежките години всичко ни е било забавно и занимателно. Да не приказваме какъв брой прочувствено сме изживели първото влюбване. След това обаче всичко стартира да се повтаря, потретва и по този начин нататък, до момента в който в един миг ставаме съвсем безчувствени. Като филм, който въпреки и прекрасен, гледаме минимум за 15-ти път.

Старай се да не губиш свежият си взор към света към теб. Удивлявай се на дребните неща, мисли положително и не губи възторг за нови инициативи. Но не стигай до крайности – младежкият дух е едно, а детското държание напълно друго.

Животът ти е отегчителен
В безумният трафик на огромният град успяваш да се добереш до дома си в тъмна доба и искаш само да спиш. По-притеснителното е, че и на сутринта искаш същото, а в останалото време единствено работиш. А по кое време ще живееш? Съвсем друго е било всекидневието ти преди 10 години – нощни развлечения, срещи с другари и доста, доста свободно време.

Не се превръщай в машина и откри време за обичаните си занимания. Сигурно си уверена, че срещата с другари след работа дефинитивно ще те изцеди, само че истината е, че точно това ще върне силата ти. Няма нищо по-уморяващо от неналичието на удоволствия и прекарвания.

30-та годишнина е повратен интервал – проучваме триумфите и неуспехите си, опциите, който сме пропуснали и следствията от това. Вече без илюзии рисуваме картината на персоналния и професионалният си живот и постоянно тази равносметка ни носи чувството за неуспех. Много дами в този миг събират храброст за от дълго време мечтана смяна и съществено сменят специалността си или прекъсват дългогодишна връзка. Други единствено преразглеждат полезностите си. И в двата случая раздялата с безгрижието и наивните фантазии е сложна, само че не забравяйте, че всеки стадий в живота ни ни лишава по нещо, само че ни дава друго в подмяна. В подобен миг е погрешно да се концентрираме върху това, което е към този момент е отминало и напълно да не виждаме новите благоприятни условия, които се разкриват пред нас.

Предимствата на 30-те:
● Вече знаеш какво искаш и даже по какъв начин да го постигнеш.
● Разгадала си мистериите на мъжкото държание. Вече не се оставяш наивно да те наранят, а отдалеко надушваш неспособните за обвързване екземпляри.
● Полагаш най-хубавите грижи за външния си тип и не разчиташ единствено на прищявките на природата.
● Ако родиш дете, то ще бъде мечтано и планувано
● Повечето дами реализират най-големите си професионални триумфи точно в тази възраст.
Продължава: Кризата на 30-та година - I част
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР