Трудно можем да си представим, че актриса като Джулиан Мур

...
Трудно можем да си представим, че актриса като Джулиан Мур
Коментари Харесай

Кой и защо е уволнил Джулиан Мур

Трудно можем да си представим, че актриса като Джулиан Мур може да бъде уволнена, само че това въпреки всичко се е случило.
 Maleficent: Mistress of Evil, Анджелина Джоли и по кое време ще забележим втория филм за
Кога ще забележим Анджелина Джоли като Господарката на злото

Премиера на Maleficent: Mistress of Evil се измести

В предаването на Анди Коен What Happens Live актрисата беше запитана за какво е напуснала кино лентата Can You Ever Forgive Me? , който получи три номинации за Оскар.

Носителката на Оскар за представянето си във " Все още Алис " (2014 г.) отговори, че в действителност не е напуснала плана, както се твърдеше, а Никол Холофсенър , режисьорката на Can You Ever Forgive Me?, я е уволнила.

Публикация, споделена от Julianne Moore (@juliannemoore) на Фев 24, 2019 в 3:40 PST

" Мисля, че не харесваше това, което правех ", показа в шоуто актрисата. Тя сподели също, че до уволнението ѝ се е стигнало още преди фотосите да стартират, тъй като двете са имали коренни разлики в визиите си по какъв начин би трябвало да наподобява основната героиня.

В следствие ролята беше дадена на Мелиса Маккарти , за която тя получи номинация за Оскар за най-хубава основна женска роля.

Джулиян Мур добави, че към момента не е гледала Can You Ever Forgive Me?, тъй като е със смесени усеща към кино лентата поради случилото се, само че не таи неприятни усеща към Маккарти. Мур даже показа, че това е едвам вторият път в живота ѝ, когато е била уволнявана. Първият е бил, когато е била на 15 и е продавала йогурт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР