Трудно можем да повярваме, че човек като някога се е

...
Трудно можем да повярваме, че човек като някога се е
Коментари Харесай

Как се грижи Приянка Чопра за своята коса и кожа?

Трудно можем да повярваме, че човек като в миналото се е чувствал нерешителен в себе си, само че тя в действителност споделя, че не постоянно е била уверена в уменията, хубостта и гения си. " Пораствайки, имах доста ниско самочувствие. Винаги се усещах друга. Особено през 20-те си години. Но през 30-те научих, че не си роден с убеденост в себе си, а би трябвало самичък да повярваш в нея. Казвах си всеки ден, че съм добра в работата си и това, което върша ", признава Приянка.

За нея е доста значимо да се усеща уверена и щастлива, а щастието се крие в дребните неща: " Всеки път, когато похапвам обичаното си ядене... Всеки път, когато изтрия грима си и се погледна в огледалото... Всеки път, когато се срещам с хора, които ме обичат и които аз обичам... Тези дребни неща са разкош и ме карат да се усещам добре ". А по отношение на това по какъв начин поддържа кожата и косата си в, тя споделя, че не е чак толкоз мъчно. Просто би трябвало неизменност и религия, че методът, по който се грижиш за себе си, е в действителност верен. Какво прави Приянка?

За нея най-важното е да изтрие грима си преди лягане, тъй като нощта е времето, в което кожата " рестартира ". " Този обред преди лягане би трябвало да се трансформира в нещо супер естествено, тъкмо както си мием зъбите. Не спете с грим. Лицето ви би трябвало " да почива " най-малко през това време ", поучава актрисата. 
               
на Юли 5, 2018 в 8:14 PDT

За да повдигне настроението си, Приянка носи. Признава, че то я разсейва и я кара да се усеща по-секси. Любимото й е класическото матово алено. То отива на всеки вид кожа и най-важното – ускорява увереността в дамите: " Когато ме видите със светли устни, т.е. с неясно червило, това значи, че съм изтощена или потисната... Червеното червило ме " вкарва " в правия път! ". Другата загадка, с цел да се усеща добре, е, че винаги акцентира веждите си с молив, като споделя, че трикът на хубавия грим и осанка се крие тъкмо в " вярната " им форма. Тя е от основно значение. 
               
на Юни 18, 2019 в 7:30 PDT

Има един обред за кожата, който актрисата постоянно прави. Използва индийска за лице, която се състои от кисело мляко, малко лимонен сок, щипка куркума на прахуляк и брашно. Разнася я по тялото си с лек масаж, като действа като ексфолиант. За косата си пък постоянно се доверява на кокосово масло, което втрива в корените. Ако е затоплено, то се грижи за кръвообръщението. Оставя се за 5 – 10 минути, а по-късно се отмива. Действието му е обезпечено. 
               
на Яну 19, 2019 в 2:08 PST
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР