Трудно може да скрием (не че се и опитваме), че

...
Трудно може да скрием (не че се и опитваме), че
Коментари Харесай

Колко тежи Скалата

Трудно може да скрием (не че се и опитваме), че следим с ненаситност всичко, което Дуейн Джонсън разгласява в обществените мрежи.
 Дуейн Джонсън,
Скалата се завърна с гръм и тропот в кеча

Не надушваме, а напряко виждаме какво ни готви Шампиона на народа

Последният му пост ни убеждава, че Скалата е най-здраво трудещият се човек, който следваме и на който се възхищаваме. Причината е, че в няколкоминутно видео той ни развежда из фитнеса си, преди да стартира тренировката си за крайници.

Любопитното в тази ситуация е, че действието се развива в 5 часа сутринта, когато доста хора, в това число и ние, спят и сънуват сладки сънища.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Окт 14, 2019 в 4:56 PDT

Скалата коментира, че му следва да тренира крайници, само че преди този момент ни демонстрира " кухненската част " от фитнеса си, където подготвя добавките, които приема.

Доста доброволно ни направи очевидци и на това какъв брой кг тежи. Честно казано, постоянно сме се чудели какъв брой ли тежи тази планина от мускули, издигаща се на 196 см от земята.

Дуейн Джонсън става капитан на транспортен съд

Първият филмов откъс на " Круиз в джунглата " е към този момент тук

Отговорът е: доста. Ако би трябвало да бъде точни - 122 кг . Ако в миналото достигнем тези килограми, то сигурно бихме желали да изглеждаме като Скалата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР