Трудно могат да бъдат оспорвани футболните качества на Неймар. Но

...
Трудно могат да бъдат оспорвани футболните качества на Неймар. Но
Коментари Харесай

Неймар пусна комикс

Трудно могат да бъдат оспорвани футболните качества на Неймар . Но не сме очаквали бразилецът да има и сили, сравними с тези на супергерой.

 Неймар показа лимитирана серия на Nike Mercurial Vapor 360
Неймар показа лимитирана серия на Nike Mercurial Vapor 360

Какво им е специфичното на тези обувки

Е, към този момент и това е реалност, само че единствено на хартия, несъмнено. Става дума за Inked , комиксът, който Неймар пусна предходната седмица. Признаваме си, че това минимум чакахме от футболиста, само че концепцията ни подхожда, тъй като се почитатели на комиксите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Neymar JR Comics (@neymarjrcomics) на Сеп 12, 2018 в 11:18 PDT

Главният воин в комиска се споделя Джуниър и е нарисуван по този начин, че да наподобява оптимално на бразилската звезда. Той, сходно на Неймар, разполага с доста татуировки по тялото си, който обаче могат да оживяват. С тяхна помощ Джуниър ще се опита да избави сестра си, която е отвлечена от тайнствен картел.

Dream come true!
Get the first issue of Inked at https://t.co/dvdnq0kdR7 pic.twitter.com/Wj4DAltR2Q
— Neymar Jr (@neymarjr) 12 септември 2018 година

Inked е основан напълно от Джейсън Бърнс и действието се развива в Бразилия. Комиксът разполага с доста неповторими герои, които имат мистериозни сили.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Neymar JR Comics (@neymarjrcomics) на Сеп 13, 2018 в 11:47 PDT

" Подобно на доста деца, имах две фантазии, с които израснах - да бъда професионален футболист и супергерой ", споделя Неймар пред Business Wire. Бразилецът несъмнено е щастливец, тъй като към този момент може да се похвали, че е осъществил и двете си детски фантазии.



Комиксът на Неймар ще бъде разполагаем на четири езика - Португалски, Испански, Френски и Английски. Интересното е, че той ще бъде напълно цифров и ще може да бъде поръчан от особено основания уебсайт.


Какъв ще бъде новият комикс на Marvel

Какви ще бъдат приключенията на Рири Уилямс

Част от приходите ще бъдат ориентирани към благотворителната организация на Неймар - Instituto Projeto Neymar Jr. (INJR). Тя има за цел да даде опция на деца, юноши и техните фамилии, които са в неравностойно състояние, да получат по-добро обучение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР