Трудно ми е да приема думите на извинение за убийството

...
Трудно ми е да приема думите на извинение за убийството
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория за убиеца ѝ: Това нещо го мразя страшно много!

Трудно ми е да приема думите на опрощение за убийството на Виктория. Това съобщи пред bTV Свилен Максимов – някогашният брачен партньор на убитата тв водеща Виктория Маринова, във връзка извинението на майката на килъра Северин – Надежда. " Те не са ориентирани и добре, че не са ориентирани към мен. Аз не бих ги приел “, сподели той. " Не знам какви извинения биха ни върнали Виктория “, добави той във връзка разкаянието на Северин пред проверяващите. " Аз сега избирам да не мисля за тия неща. Предпочитам за момента да мисля за бъдещето, какво би трябвало да върша. Трябва да продължим това, което Виктория стартира. Това за мен е най-важно сега “, сподели още Максимов.  

Той напомни за предаванията, които Маринова е правила и тематиките, от които тя се вълнувала - обществените тематики, обществената неправда, децата в неравностойно състояние. " По една или друга причина, по този начин се случиха нещата, че се захвана и с това предаване, наречено " Детектор “, което даде публичност на тази преживелица с проверяващите публицисти, които бяха арестувани. Не е значимо какво желая аз, само че аз желая този народ да се промени, този народ да спре да мисли за санкции, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква и да мрънка “, разяснява притежателят на русенската телевизия TVN.  

По мотив напрежението в ромската махала на Русе, където мотористи влязоха преди две вечери и имаше заплаха от експлоадиране на принуждение, той разяснява: " Мотористите са хора с извънредно свободен дух. Със наказания няма да ги уплашите “. Той изрази убеденост, че в случай че на тях им се изясни умерено, че постъпката им може да докара до принуждение и неприятности, те ще схванат и няма да провокират проблеми. " Тя постави началото на нещо по-добро. Аз персонално избирам да го погледна от този ъгъл. За мен не е значимо какво ти се случва, а по какъв начин ти ще реагираш и ще го приемеш “, съобщи с болежка Максимов за някогашната си брачна половинка.  

По адрес на килъра Северин Красимиров той сподели яростно: " Аз сега този субект, той не е субект, той е някакъв изрод, аз сега това нещо го ненавиждам ужасно доста. Но даже да го убием с камъни, даже да го обесим, това няма да ни върне Виктория. Защо да го вършим, за какво да влагаме старания в това нещо – това не мога да схвана. Аз нямам избор, аз би трябвало да продължа това, което Виктория стартира. Съдиите, в случай че са морални и свестни хора, каквито съм сигурен че са, те нямат потребност от моите инструкции, те знаят какво да вършат “, уточни още той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР