Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много

...
Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много
Коментари Харесай

Ръкавиците Паднаха! Маги Халваджиян Избълва Истината За Враждата Си Със Слави!

„ Трудно ми е да приказвам за Слави, тъй като имахме доста положителни връзки. Няма да кажа, че сме били другари, само че по нощите си ходехме на посетители. Смея да настоявам, че несъмнено съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме доста добре дружно, той ми имаше цялостно доверие. Когато ни се поразвалиха връзките, не съм си разрешавал да приказвам за него нищо, тъй като това са си наши персонални неща. Като експерт обаче, без да се въздействам от връзките ми с него, ще кажа, че шоуто му доста от дълго време се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби огромна част от аудиторията си. И в това няма нищо неприятно. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С наслаждение съм го гледал, само че в един миг стопирах, тъй като към този момент не ми е забавно. А и той в един миг прекомерно стартира да вкарва съществени политически детайли, а аз желая да се развличам вечер “

Провокиран от питане, Маги си разреши да разяснява и Слави като предстоящ политик. Според Халваджиян Дългия е изтощен, а в политиката би трябвало да се влиза с мощна сила. И въпреки всичко му пожелава триумф в начинанието, в случай че въобще се реализира.

Магърдич не е удовлетворен и от Иво Сиромахов, който постоянно се пробва да го имитира. На външен тип сценаристът, подвизаващ се от край време и като артист, го докарвал, само че не се стараел задоволително, с цел да пресъздаде цялостния му облик. „ Имам жестове, метод, по който приказвам и се държа, движа се… а Сиромахов разчита единствено на визия. Лично аз се развличам с сходни неща и виждам на тях с усмивка, само че за мен е значимо имитацията да е добра, въпреки всичко върша „ Като две капки вода “. Може би Иво просто не е добър подражател “, заключва Маги.

Халваджиян изрично отхвърли думите на Слави, че Трифонов е осъдил арменската фамилия поради нарушение на авторското право.

„ Няма такова нещо. Ето тези неща на Слави не му одобрявам. Защото аз не говоря, а той си споделя в шоуто всяка вечер и хората остават с неверно усещане. Делото ни с него се точеше близо 10 години. Всичко стартира, до момента в който към момента бяхме близки. Веднъж пристигна в офиса ми и помоли да спрем да излъчваме в „ Господарите “ фрагменти от неговото шоу или да му плащаме за това. Казах му, че по закон ние сме си в правото, единствено би трябвало да цитираме кой е създателят на фрагментите. И той сподели, че не му харесва това и заведе дело.

Нашите взаимоотношения не се утежниха поради това, а година и половина по-късно по напълно други аргументи, за които не считам, че би трябвало да приказвам. Слави загуби всички каузи. Единственото нещо, за което съдът ни призна за отговорни, е, че когато излъчваме фрагменти от „ Шоуто на Слави “, би трябвало да изпишем освен, че фрагментите са взети от там, а и че би трябвало да изписваме, че Слави Трифонов е продуцент на шоуто. И ние се съобразихме с това. Така че изказванията на Слави, че съдът ни е осъдил и не можем да излъчваме фрагменти от неговото шоу, са, меко казано, неистина. Ние можем и ще излъчваме фрагменти, тъй като законът ни го разрешава и съдът беше безапелационен в мнението си “, показа още Маги.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР