Трудно майка с количка ще премине по този тротоар на

...
Трудно майка с количка ще премине по този тротоар на
Коментари Харесай

Поставиха метални стълбове по средата на тротоар в Перник СНИМКИ

Трудно майка с количка ще премине по този тротоар на ул. " Отец Паисий ".

Архитект се изложи - да не е приключил онлайн образование, защото перничани са в потрес от решението му да бъдат сложени над 60 броя железни стълбове по средата на тротоар, намиращ се на улица " Отец Паисий ". Въобще кой разрешие това безумство да се случи?

Не е ясно кой стои зад решението да бъдат сложени железни стълбове по средата на тротоара, не е ясно и кой е разрешил това да се случи. За " извращението " алармира Калин Спасов.

" Извращението на ул. " Отец Паисий " с слагане на КОЛЦИ по средата на тротоара. Има най-малко още 60 бр. по цялата улица. Проектантът да си възпламени дипломата ", това написа в обществената мрежа Спасов.

Калин Спасов показа и фотоси. Именно от фотосите излиза наяве, че по този тротоар мъчно би минала майка с детска количка, а и освен, хората в инвалидни колички - те по какъв начин биха минали през трасето? Явно ще би трябвало да слизат на пътното платно...

Илиан Анастасов допуска в мненията под поста: " Сигурно, Че прават асма ", написа той.

" Цялата улица е под всякаква рецензия. Пълно е с непотребни знаци, сложени на несъответствуващи места ", твърди Пламен Зафиров.

" Това е да се крепи човек когИ е пил ", пошегува се Илиански Симеонов.

Станимир Иванов отбелязва, че и в други градове е виждал същото осъществяване на новоремонтирани тротоари. " Явно е някаква нова мода ", прибавя той. Истината е, че в GlasNews.bg сме Ви уведомили за сходно безумство - припомнете си тук: 

Междувременно в полемиката изненадващо се включва и PR-ът на община Перник Адриан Скримов.

Скримов отбелязва, че общината към този момент е спряла монтирането на знаците. Той добавя още, че ще се наложи компанията реализатор да ги реалокира и възвърне настилката за своя сметка.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР