Трудно и измъчено, но с проява на характер в точния

...
Трудно и измъчено, но с проява на характер в точния
Коментари Харесай

Локомотив Пд мина през ада в Търнава, но продължава напред в Лига Европа

Трудно и измъчено, само че с демонстрация на темперамент в точния миг Локомотив (Пловдив) се класира за третия кръг на Лига Европа , откакто загуби с 1:3 в реванша против Спартак (Търнава). Именно попадението на непознат терен, осъществено чак в 74-ата минута, прати `смърфовете " напред в Европа.
Голът бе дело на Ален Ожболт, който донесе на " четрно-белите " и триумфа във финала за Купата на България. Словенецът се разписа след асистенция на Бирсент Карагерен. Попаденията за Спартак вкараха Дангубич, Митреа (дузпа) и Таварес.
Както е известно, в първия мач в Пловдив Локомотив победи с 2:0. В идващия кръг пловдивчани ги чака френският Страсбург.
Повече детайлности от дуела вижте в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
В първия дуел " черно-белите " реализираха победа с 2:0, а при нов позитивен за тях резултат ще играят в трети кръг. Там противник ще им бъде спечелилият от двойката Макаби Хайфа - Страсбург.
Очаква се в реванша треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович да не прави промени, най-малко не основни. В състава няма контузени и осъдени и той ще може да разчита на оптималния си състав.
За последно " смърфовете " отстраниха противник в Европа през 2005 година - отстранен бе ОФК Белград за Купата на УЕФА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР