Трудно е да си представим точно какво се случва зад

...
Трудно е да си представим точно какво се случва зад
Коментари Харесай

Китайска компания иска да клонира полицейски кучета “на едро


Трудно е да си представим тъкмо какво се случва зад вратите на някои китайски компании, които специализират в основаването на дизайнерски бебета или пък клонирането на маймуни и други животни.
 В Китай сътвориха първото “дизайнерско” бебе
В Китай сътвориха първото “дизайнерско ” бебе

Опасно е да си играем с природата

Факт е, че сходни практики се радват на утвърждението на китайското държавно управление и сме сигурни, че занапред ще чуваме за още по-странни, футуристични и съвсем етични достижения.

Наскоро Reuters заяви, че китайска компания на име Sinogene Biotechnology Company е клонирала полицейско куче и има намерение да направи всичко допустимо, с цел да усъвършенства технологията си за всеобщо произвеждане.

Става дума за не какво да е пес, а за " Шерлок Холмс на кучетата " - потомък на извънредно добре подготвено полицейско куче.

Клонираното кученце се споделя Кунксун и сега е единствено на 3 месеца. Гените му обаче ще му оказват помощ да се трансформира в изцяло дейно полицейско куче с разнообразни качества единствено след 7 месеца.

Идеята на Snogene е да съкрати интервала на образование, който при елементарните кучета продължава към 5 години, като по този метод ще понижи и разноските за образование, които възлизат на към 75 000 $ за куче.
 Китай, петте клонирани маймуни и какво би трябвало да знаем за тях
Защо китайците клонират заболели маймуни

Пет макака и тяхната съдба
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР