Трудно е да се разговаря с албанците. Всичко, което виждате,

...
Трудно е да се разговаря с албанците. Всичко, което виждате,
Коментари Харесай

Вучич се запъна: Поне до 2022 г. няма да признае Косово

Трудно е да се беседва с албанците. Всичко, което виждате, е ежедневна акция против сърбите, Сърбия и нейния президент, съобщи в изявление за вестник „ Новости ” сръбският президент.
Той съобщи, че най-малко до идващите парламентарни избори през 2022 година
Ако един ден Сърбия признае независимостта на, ден по-късно ще стартират искове за военни вреди, два дни по-късно ще се упорства да се признае геноцид и така нататък, сподели президентът..
Според него, Косово няма предпочитание за взаимна работа или да направи компромис и всички диалози е свеждат до „ взаимно признание ”.
„ Сто пъти съм им казвал, че не ме интересува. Какво ще завоюва от това? Трябва да има смяна в съзнанието в тяхното управление, тъкмо както е нужен напън от Европейския съюз, с цел да се осъществят подписаните документи, за които Европейски Съюз е поръчител ”, съобщи Вучич.
Според него, до момента в който това не се случи, никой няма да има доверие в постигнатите сред страните съглашения, както и във вероятното реализиране на някакви по-сериозни резултати.
 Скандал с подслушване на сръбския президент Скандал с подслушване на сръбския президент
Скандал с подслушване раздруса Сърбия. Според локалния вестник " Курир ", година и половина служители на реда са подслушвали президента Александър В...
По време на изявлението излиза наяве, че президентът е бил подслушван от полицията в продължение на година и половина и сега тече следствие по този въпрос. Освен него.
Подслушвани са диалозите на брата и най-големия наследник на президента, шефът на разследващата работа, кметът на Нови Сад, министърът на външните работи и други високопоставени държавни чиновници.
Според сръбските медии, против резиденцията на президента в някакъв миг е била сложена и камера за наблюдаване.
На въпрос дали е вярна информацията, че в аферата са забъркани хора от държавното управление, Вучич отговори, че това следва да се обясни и че всички забъркани ще би трябвало да дават отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР