Трудно е да се разбере през какво преминават родителите, които

...
Трудно е да се разбере през какво преминават родителите, които
Коментари Харесай

Красиви, успешни и осиновени: Кои родни звезди са научили, че са били изоставени от родителите си

Трудно е да се разбере през какво минават родителите, които вземат решение да оставят детето си на грижите на страната или на различен човек, който не познават и не знаят какъв е, по какъв начин би възпитал детето им, в какви условия ще живее и така нататък Няма да навлизаме в тази дълбока тематика, тъй като тя заслужава по-обстойно коментиране, само че пък ние взехме решение да ви показа известни нашенци, които са осиновени, само че това по никакъв метод не им е попречило да осъществен фантазиите си, а през днешния ден са едни от най-известните хора в страната ни.

Миналата година стана ясно, че актрисата и певица Нети е схванала, че е осиновена. " През целия си живот съм усещала, че не знам нещо доста значимо за себе си ", с тези думи Нети стартира да споделя за своята история в известно ТВ предаване. На 44 години брачната половинка на изпълнителя и музикален продуцент Дони открива, че това нейно вътрешно възприятие, което не ѝ е давало покой през годините, е изцяло целесъобразно, тъй като неотдавна напълно несъзнателно схваща, че е осиновена.

Виж още:

Откритието ѝ идва след гибелта на нейната майка-осиновителка, когато внезапно се натъква на документ, показващ, че кръвните им групи не съответстват. Следва стихия от страсти в главата и в душата ѝ. Пауза, само че къса, с цел да осмисли протичащото се. Малко по-късно непосредствен до фамилията им, напълно инцидентно се среща с биологичната майка на Нети... Джилда!

Двете се откриват след близо 45 години разлъка... Да, сърцата им туптят бясно! Джилда и Нети още веднъж са дружно! Неописуемо... Кръвен татко на Нети се оказва техен другар, артист, Петко от Плевен, с който Дони и Нети от години изкарват лятото на обичаното село Варвара ", написа в персоналния си профил водещата на предаването. 

Виж още:

Емил Конрад е доста известен и сполучлив, само че в живота си се е сблъскал с много компликации. Скоро Емил показа във видео, че е съумял да открие биологичните си родители и описа, че е осиновен, когато е бил едвам на седем месеца. Неговите приемни родители в никакъв случай не са му казвали, че е осиновен, само че той схванал, когато бил на 13 години. Макар да не споделя по какъв начин тъкмо е станало, само че поучава, че в случай че сте в сходна обстановка, то в случай че решите да кажете на детето си, че е осиновено, то би трябвало да е доста премислено и премерено, с цел да не създадете цялостен потрес.

Кoнрaд признaвa, чe нe e изпитвaл огромно жeлaниe дa рaзбeрe кoи ca неговите биологични родители. Тoвa ce прoмeнилo, cлeд кaтo cи нaпрaвил ДНК тecт, c кoйтo oткрил, чe имa cилнa итaлиaнcкa жилкa. Така му станало много забавно, с цел да разбере повече за другото си семейство. Първo е разкрил мaйкa cи, а това станало с помоща на обществен указател, който е съумял да открие. Отнело му е два часа, с цел да откри всичко. Когато Конрад я е потърсил, всичко минало доста обикновено, въпреки да се е чувствал необичайно, признава още той. Двaмaтa вeчe пoддържaт връзкa пo тeлeфoнa, кaтo имeннo тя cъoбщилa нa биoлoгичния cи cин, чe нeгoвият бaщa e рoдoм oт Итaлия. Майката на Емил се е срещнала с бащата, когато тя била в Италия за образование. 

Мъжът oбaчe нe знaeл зa cъщecтвувaнeтo нa cинa cи. Cлeд още три мeceцa, Кoнрaд кoнтaктувaл и c бaщa cи. Споделя, че зaceгa нe бързa дa cкъcявa пoвeчe диcтaнциятa мeжду ceбe cи и биoлoгичнитe cи рoдитeли.

Виж още:

Тихомир Митов стана по-известен след присъединяване си в музикално шоу, а неговата история докосна хиляди хора. В свое изявление Тихомир описа, че е научил, че е осиновен от злобна съседка, която му споделила този факт, тъй като бил направил пакост. Тогава Митов бил на 7 година, а думите ѝ са го раздрусали. Прибрал се у дома и споделил на родителите си какво е схванал. Родителите му били уплашени, натъжени и доста упрашени, само че му разказали всичко. Тихомир бил открит в кофа за отпадък в София, неговите родители се борели със системата, с цел да го осиновят, а това лишило време, само че в последна сметка успяли. Тихомир решил да открия биологичната си майка, която не знаела, че той бил жив. Казали ѝ в болничното заведение, че е умрял при раждането.

Изображение: https://www.instagram.com/netidobreva/
https://www.instagram.com/emilconrad/
https://www.instagram.com/tihomirmitov_timas/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР