Трудно е да се прогнозира кой ще спечели битката за

...
Трудно е да се прогнозира кой ще спечели битката за
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Лидерската битка в София ще реши как ще се подреди БСП

Трудно е да се предвижда кой ще завоюва борбата за водач на Българска социалистическа партия - София. Затова и водачите на левицата избират да стоят настрани - от развоя на този “двубой ” зависи и подреждането на лидерските позиции в самата партия.
Това съобщи пред Българска национална телевизия Калоян Паргов - сегашният ръководител на столичната организация на Българска социалистическа партия. Той съобщи, че още веднъж ще се кандидатира за поста.

“София има най-голяма членска маса и делегатско посланичество в конгреса, следва ни груповата воля да бъде изразена в един избор - това са 8220 члена. Кой ще бъде определен зависи от това кой каква платформа и визия за Българска социалистическа партия ще представи”, уточни Паргов.

По мотив идните избори за водач на левицата Паргов отсече - чакам да видя предпочитание за продобиване на идващите парламентарни избори.

“Прекият избор е огромно предизвикателство. Има доста подводни камъни и течения, които могат да попречат на триумфа. Това, което зависи от нас в София е да създадем по този начин, че да няма подозрения за този избор”, съобщи Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР