Трудно е да се предвиди какво следва след сделката между

...
Трудно е да се предвиди какво следва след сделката между
Коментари Харесай

Каруин Джоунс: Трудно е да се предвиди какво следва след сделката за Брекзит

Трудно е да се планува какво следва след договорката сред Англия и Европейски Съюз за Брекзит. Това призна първият министър на Уелс Каруин Джоунс, представен от BBC.

Той направи изказването след срещата си с английския министър председател Тереза Мей, по време на която главната обсъждана тематика предстоящо е бил Брекзит. Джоунс е бил осведомен за последното развиване на процеса по " развода " сред Лондон и Брюксел.

Джоунс не е уверен, че проектът на Мей за съглашение с Брюксел ще бъде подсилен в Народното събрание. Според него, документът в този тип не дава нужната сигурност.

" Срещата с премиера мина по-добре от предстоящото ", сподели той, само че не скри, че несигурността му все пак остава.

 Мей настоя да напусне Европейски Съюз през март, минути откакто предизвести за прекъсване на Брекзит
Мей настоя да напусне Европейски Съюз през март, минути откакто предизвести за прекъсване на Брекзит

Даунинг стрийт разяснява, че Брекзит без договорка към момента е алтернатива

Стана ясно, че водачите на най-важните опозиционни партии в Обединеното кралство са се разбрали да гласоподават срещу съглашението за Брекзит на английския министър председател Тереза Мей в Камарата на общините (долната камара на английския парламент), само че също по този начин дадоха обещание да предотвратят резултат без подписване на съглашение сред Англия и Европейския съюз за Брекзит.

Ако съглашението не бъде утвърдено от английския парламент, тогава следва ново опит за договаряне на съглашение с Европейски Съюз или излизане на Англия от Общността без подписване на съглашение.

Тереза ​​Мей провокира комплициране през днешния ден, откакто изясни, че Обединеното кралство ще напусне Европейски Съюз през март идната година, единствено няколко минути след предизвестието, че Брекзит може да бъде спрян , оповестяват английски медии.

 Опозицията във Англия се разбра да гласоподава срещу договорката на Мей за Брекзит
Опозицията във Англия се разбра да гласоподава срещу договорката на Мей за Брекзит

Макар че не желаят да няма съглашение сред Европейски Съюз и Англия за Брекзит

Премиерът отхвърли предизвестия, че в случай че не се гласоподава съглашението с Европейски Съюз може да се стигне до излизане без контракт и разяснява, че това може да докара до цялостна анулация на Брекзит .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР