Трудно е да се повярва, че тази красива моделка изпитва

...
Трудно е да се повярва, че тази красива моделка изпитва
Коментари Харесай

Секси инстаграм моделка: Интимният ми живот е ужас, няма кой да ме ... ВИДЕО 18+

Трудно е да се повярва, че тази красива моделка изпитва голямо усложнения при намирането на любовта, само че въпреки всичко това е по този начин.

Аманда Никол Мартин, за която мнозина споделят, че е сестра близнак на холивудската хубавица Скарлет Йохансон, твърди, че мъжете са прекомерно нервни, с цел да се срещнат с нея.
"Много естествени мъже се плашат. Интимният ми живот е злополучие ", твърди още тя.
Инфлуенсърката от Съединени американски щати, която е следвана от 1,1 милиона почитатели, счита, че точно нейните почитатели са повода мъжете да не желаят да мачкат чаршафите дружно с нея.



"Мнозина ме съдят за активността ми в Инстаграм. Понеже аз съм съумяла дама, пътувам доста, доста секси съм, по тази причина доста мъже си мислят, че съм компаньонка - само че аз не съм ", споделя Аманда.
"Мъжете, които пък не ме съдят, и ме харесват, на собствен ред, се плашат от мен и не ме канят на срещи ", оплаква се още секс бомбата.

Онези пък, които са задоволително уверени в себе си, с цел да се срещнат с Аманда, не са видовете мъже, с които тя желае да си има работа.


Живеещата в Лас Вегас хубавица споделя още: "Мъжете, които не се плашат, които имат задоволително самочувствие и постоянно самите те са известни в Инстаграм, имат прекомерно високо мнение за себе си и е под достолепието им да се пробват да ми влязат в гащите. Самите те са преследвани от милион девойки, по тази причина е мъчно те да бъдат правилни ".


За да станат нещата още по-зле, приложенията за срещи също не оказват помощ на хубавицата да откри своята обич.

"Когато си направя профил в уебсайт за запознанства, незабавно ме оповестяват на админа и той ме банва, тъй като не има вяра, че профилът ми е същински. Затова си седнал съм много самотна и лишена от секс. Сега съм доста по-самотна, след като бях нормално момиче ", признава моделката.

в момента Аманда се е отдала на следването си на право в локален университет.



Благодарение на активността си като модел в Инстаграм и участия в събития моделката съумява да изкарва по 700 000 $ на година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР