Трудно е да се откажете от нещо сладко, докато пиете

...
Трудно е да се откажете от нещо сладко, докато пиете
Коментари Харесай

Какво да не слагаме в чая си

Трудно е да се откажете от нещо сладко, до момента в който пиете чаша благоуханен чай. Експертите обаче считат, че не всички артикули могат да се употребяват, добавени в горещата напитка. Ето препоръките на диетолога Рамблър пред радио „ Спутник ”, предадени от БГНЕС:
1. Сладко
 Вижте кои хора не би трябвало да пият чай Вижте кои хора не би трябвало да пият чай
Aкo cтe cи миcлили, чe вceки чoвeк мoжe дa пиe чaй, тo cтe в дълбoкa грeшкa. Мaкaр oтвaрaтa oт билки дa e изключитeлнo пoлeзнa, при няк...
Не добавяйте захар към чая си и не го пийте, хапвайки сладкиш. Тази композиция може да провокира увеличение на тежестта и да аргументи затлъстяване. Освен това захарта в чая забавя метаболизма и предизвика появяването на диабет.
2. Лимон
Тази композиция сигурно не може да навреди на вашето здраве. Но факт е, че няма да донесе никакви изгоди, защото горещата напитка убива всички витамини в цитрусовия плод.
3. Мляко
 За кого чаят не е потребен За кого чаят не е потребен
Ако сте си мислили, че всеки човек може да пие чай, то сте в дълбока неточност. Макар отварата от билки да е извънредно потребна, при няк...
Когато добавите мляко към чая си, няма да можете да доставите на тялото си естествените антиоксиданти, които се съдържат в огромни количества в чая. Факт е, че млякото ще блокира тяхното асимилиране.
4. Мед
В никакъв случай медът не би трябвало да се нагрява. Факт е, че когато се нагрява над 60 градуса, той става канцерогенен. Навикът да подслаждате чая си с мед усилва вероятността от развиване на рак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР