Трудно е да се отървете от цервикалната остеохондроза, но е

...
Трудно е да се отървете от цервикалната остеохондроза, но е
Коментари Харесай

Лечение на остеохондроза с помощта на малко сол и зехтин

Трудно е да се отървете от цервикалната остеохондроза, само че е допустимо. Предлагаме ви да опитате доста забавна рецепта. След като я приложите, няма да чувствате болежка най-малко няколко години.

Това представлява смес за масаж от нерафинирано растително масло и сол (може да се използва морска). Терапевтичната примес се подготвя за цялостния курс на лекуване.

Ще ви трябват:

10 супени лъжици сол 20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово олио).

Сол и масло: лекарствено съединяване против остеохондроза!

Всичко се смесва и се изсипва в стъклени бутилки. Затворете. След няколко дни ще получите лека смес.

Приложение:

Всяка заран е необходимо да мажете пламенно с масажни придвижвания шийните прешлени на местата, където чувствате болежка. Първо, масажирайте 2-3 минути, всеки ден добавяйте още 2-3 минути, вероятно довеждайки масажа до 20 минути. След края на масажа покрийте с топла забрадка.

При осъществяване на тези процедури може да се появи леко раздразнение на кожата. Затова след края на масажа избършете кожата си със суха забрадка и поръсете с бебешка пудра.

В резултат на 10-дневния курс на лекуване се подтиква кръвообращението и се подобрява мускулната регенерация на хрущялната и костната тъкан. След 8-10 процедури ще забележите радикални промени.

Възстановява се притока на кръв в гърба към гръбначния дирек, главоболието изчезва и зрението се усъвършенства. Това се дължи на обстоятелството, че тялото се почиства от токсините, което от своя страна възстановява обмяната на веществата.

Вижте още: Изкривяването на гръбначния дирек ще премине незабавно!

В процеса на лечение може да почувствате унесеност и лека замаяност. Но това не се случва често. По предписание лекуването на остеохондроза протича без странични резултати и осигурява отлични резултати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР