Трудно е да се определо кое е правилно и кое

...
Трудно е да се определо кое е правилно и кое
Коментари Харесай

Изповед на една жена, която изневерява на мъжа си, дори и по време на карантина

Трудно е да се определо кое е вярно и кое е неверно, когато става дума за най-съкровените стремежи, криещи се в душата ни, само че едно е несъмнено – изневярата е изменничество. Друг е въпросът дали това изменничество е нужното зло, немислимата неточност, или сладката загадка, която ще избави връзката ни, написа woma.bg. За героинята в идната история изневярата е последното. Вижте за какво тази дама е решила да направи стъпка настрана и по какъв начин продължава да прави секс с любовниците си, даже и по време на карантина.

„ Със брачна половинка ми сме дружно от 12 години и с ръка на сърцето мога да заявя, че той е любовта на живота ми. Хората ме харесват, само че него просто го обичат. Той е страховит! Двамата имаме щерка и допреди 3 години мислех, че имам всичко, което в миналото съм желала. Изведнъж обаче започнах да откривам нови страни на половите си стремежи и мечти. Не знам дали е поради порното, което започнах да виждам, само че истината е, че откакто гледах няколко по-нестандартни клипчета, осъзнах че желая да опитам нещо ново и друго. Открих, че от време на време нямам потребност да върша обич, а скотски, недодялан секс. Първоначално взех решение, че е най-добре да споделя тези мои мисли и мечти с мъжа си. Не мога да отрека, че той се постара, въпреки всичко аз имах много разнообразни желания. Исках да бъда връзвана и да получавам доста жестоко отношение по време на секс. Честно казано, разбирах го – той не искаше да души и скубе майката на детето си. Той ме обича и постоянно се е старал да бъде гальовен с мен, само че към този момент имах потребност и от друго. В един миг просто осъзнах, че не е почтено да го карам да вършим недодялан секс и да задоволява странните ми нови потребности в леглото. Да, към момента вършим обич един-два пъти седмично по остарелия метод, само че осъзнах, че това не ми стига и започнах стъпка в тази посока.

Преди година си инсталирах приложение за запознанства, в което се записват обвързани хора, които желаят да имат странични афери. Буквално за няколко седмици разговарях със 100 мъже, от които си избрах 10 въз основата на физическо привличане. Излязох с тях – пихме кафе, обядвахме, разхождахме се, само че единствено с един взех решение да стигна до край. Резервирахме си стая в хотел и си прекарахме ужасно! От тази нощ нататък започнах да върша секс с разнообразни мъже, когато имах потребност от здрав, мръснишки секс. Излизах по срещи, даже и по секс клубове, беше отлично.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР