Трудно е да се намери такава звезда в света, на

...
Трудно е да се намери такава звезда в света, на
Коментари Харесай

Джей Ло шашна без сутиен!

Трудно е да се откри такава звезда в света, на която да се възхищаваме безкрайно. Няма подозрение, че Дженифър Лопес е една от тях. В паметта на доста от почитателите й е останала появяването на стилното шоу на марката Versace, където певицата блесна в полугола рокля.

Дивата на международната сцена бе облякла изумрудено облекло с най-малък плат по нея. В него обичаната на Бен Афлек разголи загорелите си бедра, като изцяло не помни за бельото си.

Подобна визия още младата Джей Ло сподели през 2000г., когато се появи с именита ефирна зелена рокля на премиите Грами. По -късно тази рокля въодушеви новата сбирка на марката Версаче, а Лопес стана едно от рекламните им лица.

Феновете не пестиха похвали за златокосата фаворитка. Грим, фигура, карнавален антураж – всичко в този облик крещеше за хубостта на певицата-актриса.

„ Мисля, че това е най-разголената и спираща дъха рокля, която Джей Ло е носила. Нямам думи ”, „ Роклята е страхотна. И по какъв начин става! “, „ 20 години минаха, а аз към момента те обичам “, „ Ти си като амазонка. Сега организирайте лов ”, „ Дива ”, пишат удовлетворени коментатори в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР