"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще

...
"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Акцията в президентството цели компрометиране на Румен Радев

"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе изобщо от акцията на прокуратурата в президентството ". Това сподели пред БНР специалистът по сигурност проф. Николай Радулов. Според него това, което се случва през днешния ден, има две цели - едната е да се затъмни абсурдът с "Росенец ", другата е - да бъде злепоставен по всякакъв начин президентът Румен Радев. "Защото неговата известност измежду хората нараства. Този рейтинг един ден ще се осребри ", счита проф. Радулов.

По думите му ръководещите към този момент чакат да паднат от власт поради "многото безумни издънки " и се опасяват от служебно държавно управление, което президентът би трябвало да назначи. Експертът разяснява още, че е заинтригуван от това по какъв начин е допустимо да се реализира търговия с въздействие от хора, които не са в изпълнителната власт.

"Това, че някой е предложил някого за назначение някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с въздействие? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха показани от прокуратурата не демонстрираха никаква търговия с въздействие ", безапелационен е той.

"Прокуратурата наподобява на Шесто ръководство на Държавна сигурност " , разяснява още проф. Радулов. По думите му дейностите ѝ са изборни и несъмнено са политически .
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР