Трудно е да пуснем миналото да си отиде, особено ако

...
Трудно е да пуснем миналото да си отиде, особено ако
Коментари Харесай

5-те зодии, които не могат да се отърват от миналото си

Трудно е да пуснем предишното да си отиде, изключително в случай че то е обвързвано с човек, на който сме държали, който сме обичали и с който имаме куп хубави мемоари. Миналото обаче е с причина такова, то може да е неточност, а може и да не е, само че очевидно не е и бъдеще. Ето за какво би трябвало да се научим да гледаме напред, към всичко това, което следва и което желае да откри път към нас, което желае да влезе в живота ни като нещо ново. Това не би било допустимо, в случай че не се отървем от предишното, с което идващите 5 зодии имат огромен проблем.

Рак – толкоз доста усеща влагат във всяка своя връзка, че когато тя завърши, просто не могат да повярват или по-скоро не желаят. Това прави много мъчно стартирането на предишното. Ракът премисля още веднъж и още веднъж обстановката, потъва в мемоари, което му навлича депресивни положения. Трудно минава към идната страница от живота си, тъй като мисли прекалено много за предходната, което е неточност.

Телец – не обича измененията, а зоната си на комфорт. Често, когато му се постанова да излезе от нея, не се оправя по никакъв начин добре. Промените обаче са неизбежни. Телецът се нуждае от много време, с цел да го разбере и от още толкоз да направи крачка напред. Трудно загърбва връзки, даже да вижда, че те са изчерпани. Страхува се да пусне предишното, тъй като не знае дали има бъдеще. А такова постоянно има.

Скорпион – те позволяват мъчно до себе си и щом го създадат, значи в действителност държат на индивида насреща. Щом връзката завърши и те се почувстват излъгани или предадени, доста мъчно не помнят и им минава. Нуждаят се от доста време, с цел да продължат напред. Има дълъг интервал, през който изживяват последната си връзка още веднъж и още веднъж.

Риби – още един воден сензитивен знак, който също отхвърля да остави предишното да си отиде. Рибите са по-оптимистично настроени към измененията, мечтатели са, само че някак отново се закотвят в предишното. Дълго мислят за разнообразни разновидности, които биха могли да оправят нещата или пък се надяват да оправят връзките си с някогашната си половинка. Трудно одобряват и претърпяват неуспеха и постоянно носят парченце от него и в идната си връзка.

Везни – те се стремят да намират салдото. Правят го, когато най-накрая открият сътрудник за себе си. Щом връзката завърши, те като че ли губят почва под краката си и това ги напряга. Непознатото, новото, което занапред следва, ги обърква, тъй като не знаят какво е то. Запомнят всякакви неща, свързани с някогашния си сътрудник, които придвижват и в идващите си връзки, а това се оказва спънка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР