Tрудно е да намерим снимка на Джейда Пинкет Смит, на

...
Tрудно е да намерим снимка на Джейда Пинкет Смит, на
Коментари Харесай

Какво разплака Джейда Пинкет Смит

Tрудно е да намерим фотография на Джейда Пинкет Смит , на която да не е усмихната до уши. Но и тя има своите моменти на прочувствена уязвимост. Последният бе по време на следващия епизод на предаването Red Table Talk, в което госпожа Смит е водеща.

Съпругата на Уил Смит обича да бъде до болежка откровена и рядко крие протичащото се в персоналния й живот. Този път обаче признанията й не са свързани с интимността сред нея и мъжа й, а с една драма в фамилията.

По време на диалози с комедианта Томи Дейвидсън госпожа Смит засегна тематиката за битката му с опиатите. В този подтекст тя още веднъж изпадна в персонални откровения и показа, че м айка й Адриан Норис също от години се бори със взаимозависимост .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Red Table Talk (@redtabletalk) на Ное 11, 2019 в 12:02 PST

Самата Адриан също бе част от изявлението, както е и част от плана на Дейвидсън, с който двамата желаят да оказват помощ на други хора в тяхното положение.

Джейда не съумя да сдържи сълзите си, когато заприказва за това, че не е имала майката, която е желала да има , тъй като тя е била в плен на опиатите. Но през днешния ден Адриан изкупува греховете си, като се раздава на 100% за щерка си и внуците си.
 Джейда Пинкет Смит и нови самопризнания за половия й живот
Сексуалният живот на Джейда Пинкет Смит

Палавница си е била, хитруша си остава

Майката на Джейда показа, че когато следи нейните връзки с децата й, тя осъзнава от какво е я лишила като дете. И това е най-болезненото за нея. А загубата е взаимна, тъй като и двете са пропуснали скъпи моменти, които в никакъв случай няма по какъв начин да наваксат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР