Трудно е да мислим рационално, когато треската за пазаруване обхване

...
Трудно е да мислим рационално, когато треската за пазаруване обхване
Коментари Харесай

Какво да не си купуваме този Черен петък


Трудно е да мислим рационално, когато треската за извършване на покупки обхване всички в офиса и вкъщи, а в дни като днешния е доста елементарно да се подхлъзнем към някоя недотам преференциална покупка.

Въпреки че Черният петък се смята за добър миг да се снабдим с нов тв приемник или таблет, не всички понижения са фактически толкоз преференциални, колкото наподобяват.

Спецовете от MarketWatch са обособили няколко продуктови категории, които постоянно са обект на нечестни търговски практики и промо цените им в действителност са близки или равни на цените в който и да е различен ден.

Бижута

 Снимка 390791

Ако сме решили да зарадваме половинката си с нови обеци или колие, е най-добре да го оставим за януари и седмиците преди Свети Валентин.

Черният петък се слави като ден, в който магазините за бижута даже завишават цените си, написа Independent.

Инструменти

 Снимка 390790

За доста мъже новите принадлежности са надалеч по-атрактивна покупка от нова дреха, само че Черният петък не е денят за сходна инвестиция. Декември е най-подходящият месец за покупка на принадлежности и машини за ремонтни действия в цялата година.

Зимни облекла

 Снимка 390792

Болшинството от магазините за облекла ще се опитат да създадат огромни обороти през днешния ден, предлагайки сякаш преференциални предложения за идния зимен сезон.

Истината е, че зимните облекла са най-изгодни през януари, когато поставят безбожни понижения, с цел да продадат останалите от празниците бройки. Ясно е, че през януари сезонът е на половина завършил, само че пък цените си заслужават.

Лаптопи

 Снимка 260217

Лаптопите са нещо, за което би трябвало да изчакаме до идния понеделник, още прочут като Кибер понеделник, когато е най-изгодно да пазарим онлайн.

Билети и пътешестване

 Снимка 329610

Офертите за самолетни билети и екскурзии през днешния ден наподобяват атрактивни, само че постоянно това не е по този начин, поучават от MarketWatch.

Ненормално ниските самолетни билети нормално крият спомагателни такси или офертата за Черния петък е напълно малко под естествената за даден полет цена. За сходни покупки още веднъж е добре да изчакаме до понеделник, когато пониженията онлайн ще са фактически преференциални.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР