Трудно е човек да стане рано сутрин, да закуси, да

...
Трудно е човек да стане рано сутрин, да закуси, да
Коментари Харесай

Защо е важно да си оправяме леглото всяка сутрин

Трудно е човек да стане рано заран, да закуси, да се оправи за работа и да гледа да не закъснее, несъмнено.

 Защо да ставаме в пет сутринта
Защо да ставаме в пет сутринта

Има ли връзка сред триумфа и ранното ставане

Към сложните неща спада оправянето на леглото. Или ни мързи, или нямаме задоволително време, абе, постоянно нещо застава сред нас и оправеното легло. Който е ходил в казарма обаче знае, че такива филми просто не съществуват.

Адмирал Уилям Макрейвън е навръх това мнение, а една негова тирада пред завършващите студенти от Тексаския университет през 2014 година ни разкрива и за какво е толкоз значимо да си оправяме леглото. Макрейвън счита, че в случай че желаеме да променим света, би трябвало да стартираме с оправянето на леглото си всяка заран.



По този метод ще сме изпълнили първата си задача за деня, което ще ни окуражи да създадем същото и с останалите задания. Оправянето на леглото е едно от тези дребни неща в живота, които би трябвало да вършим, тъй като в случай че не се оправяме с дребните неща, то няма по какъв начин да се оправим с огромните.

 Снимка 391995

В речта на адмирала има доста образци, а хубавото е, че към този момент можем и да ги прочетем. " Оправи си леглото " е книга, в която Уилям Макрейвън е систематизирал всичко, с цел да ни убеди за какво е значимо да си оправяме леглото.

 В какво се крие триумфът и по какъв начин да го реализираме
В какво се крие триумфът и по какъв начин да го реализираме

Защо няма невъзможни неща

" Оправи си леглото " (12 лева.) е в книжарниците от Жануа`98
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР