Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Знаете ли, че в Швейцария може да си купите нещо с... Роджър Федерер?

Ликът на притежателя на рекордните 20 тенис трофеи от Големия шлем може да видите на монета от 20 франка (малко над 35 лева.).



Той е единственият жив швейцарец, който има достойнството да се вижда върху монетите в родината си. А от монетния двор в алпийската страна са безапелационни, че Фед е най-хубавият дипломат на страната им.

Прочетете:

Футболният вратар Милан Борян не съумя да блесне, до момента в който играеше в " Лудогорец ", само че в " Цървена звезда " той е... Бог!

Снимка: Instagram

Стражът, който в действителност играе за националния отбор на Канада, е измежду главните " виновници " сръбският отбор да играе две следващи години в групите на Шампионската лига.

Повече за него, четете тук:
" Бог е на небето, на вратата - Борян " (ВИДЕО) Бившият вратар на "Лудогорец " още веднъж воин за своя отбор в квалификациите за Шампионска лига
Забавлявайте се в интернет:

Можеш ли да практикуваш голф у дома? Може, стига да си задоволително находчив.

Не са нужни необятни зелени поляни и пясъчници... Само маси, тръби и чашка.



Тествайте знанията си:

Всички познаваме Теодор Салпаров като сърцето и душата на националния тим по волейбол. И имаме възприятието, че е част от " лъвовете " от цяла безкрайност.

Снимка: CEV

Той към този момент разгласи края на кариерата си в българския отбор, а през днешния ден ви питаме друго:

През коя година Теодор Салпаров дебютира в националния тим по волейбол? Гласувай Резултати

Гледайте:

Той е треньор номер 1 на България за 2018 година - Петър Касабов. Помогнал е на десетки състезателки по битка да се качат на почетната стълбичка.

Снимка: Личен списък

Те са Василка, Жаклин и Сияна - най-важните му " оценки " в живота. Ето какво става, когато Николета Маданска запретне ръкави и приготви изненада!
Женското царство на Петър Касабов (ВИДЕО) Кой поддържа уюта у дома за Треньор номер 1 на България за 2018 година?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР