Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Всички олимпийски състезатели се борят за златния орден. Само че той не е чак толкоз златен! Последният орден, напълно изработен от въпросния доблестен метал, е основан за олимпийските игри през 1912-a в Стокхолм. Оттогава най-ценното отличие за всеки състезател се прави от 93% сребро, 6% мед и единствено 1% злато.

Снимка: Reuters

Прочетете:

Оказва се, че не всичко към ковид е неприятно. Поне не за Принца на Рим Франческо Тоти, защото пандемията му разреши за първи път от години да обиколи едни от най-красивите места в италианската столица без да бъде обезпокояван.
Коронавирусът разреши на Тоти да бъде екскурзиант в Рим (СНИМКИ) Легендата на "Рома " се възползва от неналичието на хора
Забавлявайте се в интернет:

Заради ковид се нагледахме на всевъзможни прически при футболистите - от обръснати глави, до дълги плитки и ексцентрични къси опашки. През последните няколко месеца Кристиано Роналдо имаше нова визия - връзваше косата си високо. Сега обаче е решил да я пусне свободно.

Харесва ли ви?
Вижте тази обява в Instagram.
Approved?

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Май 26, 2020 в 9:48 PDT

Тествайте знанията си:

Олимпийският първенец от Лондон 2012 Антъни Джошуа има четири от петте трофеи в тежка категория на бокса. През есента британецът би трябвало да пази пояса си на Международната боксова федерация (IBF) против Кубрат Пулев, а днешният ни въпрос е: Знаете ли против кого Джошуа печели първата си международна купа?

Срещу кого Антъни Джошуа печели първата си международна купа по бокс? Гласувай Резултати

Гледайте:

Националият тим по баскетбол на колички е друг. За момчетата в него главната полезност не е да победиш, а да окажеш помощ. Те са хора с разнообразни ориси, само че обща обич към баскетбола.

Историята на Алберто, който към този момент играе професионално в Турция, споделя Калоян Кюркчиев.
Алберто, който пребори ориста (ВИДЕО) Историята на едно момче от Бургас, което не се предава и към този момент играе на професионално равнище в Турция
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР