Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Мария Шарапова е хала на корта! А отвън него постоянно е била една от най-красивите тенисистки. Тези руси коси и дълги крайници, които омайваха Григор Димитров...

Знаете ли обаче, че Маша отдава своята стройност и хубост не на майка си и татко си, а на... нуклеарната повреда в Чернобил.



Шарапова е родена през 1987 година в Няган, тогава в рамките на Съюз на съветските социалистически републики. Родителите ѝ се преселват там малко след повредата в нуклеарната централа. А в автобиографията си тя прави странна отпратка:

" Родителите ми съумяха да избягат на север, само че доста хора останаха. Баба остана. Когато я посещавах, се учудвах от размера на гъбите. Всички споделяха, че това е от радиацията.

Родителите ми не са ниски, само че не са и високи. Аз съм 188 сантиметра без токчета. Откъде идва този растеж?

Реакторът е избухнал малко преди майка ми да забременее, пила е водата, яла от зеленчуците и по-късно, до момента в който ме е носила в корема си. Така че, кой знае? "

Прочетете:

Спортът и политиката би трябвало да бъдат две обособени неща! Но единствено в идеалния свят!

Цветан Баяслиев ви споделя по какъв начин външни ползи се прокрадват по време на най-важното спортно събитие - олимпийските игри. И не приказваме единствено за един съветски байрак в Рио!
По-бързо, по-високо, по-политическо Руският байрак на параолимпиадата в Рио – епизод следващ, само че не финален
Забавлявайте се в интернет:

Какво общо имат гимнастиката и баскетбола? Може би най-сложният вкаран панер!

Вие можете ли по този начин?



Тествайте знанията си:

И като приказваме за дългите крайници на Шарапова, да не забравяме, че те ѝ служат чудесно, с цел да побеждава съперничките си.

През коя година Мария Шарапова печели първата си купа от Големия шлем? Гласувай Резултати

Гледайте:

Емо е един огромен воин! За него няма друга дума!

Припомнете си историята на родения с аутизъм Емил, който съумя да преодолее страха си от вода и да влезе в басейна. Разказва ви я Станимира Атанасова:
С аутизма в прилежащия кулоар (ВИДЕО) Историята на Емо, който победи страха си
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР