Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Олимпийските игри постоянно са били знак на една обединителна мощ. Сила, по-голяма от всичко и от всеки. Затова и олимпийските кръгове въплъщават даже най-отдалечената точка на планетата. Петте цвята - жълт, зелен, червен, черен и наследник са определени, тъй като най-малко един от тях участва във всеки народен байрак.

Снимка: Getty Images

Прочетете:

В началото на седмицата маратонки на Майкъл Джордан бяха продададени на търг за рекордните 560 000 $. Богатството, което Въздушния стартира да натрупа още в мощните си баскетболни години, през днешния ден се прави оценка на 2 милиарда $.

Как марката " Джордан " се трансформира в извънредно сполучлив маркетингов план, ще научите от публикацията: " Богатството на Майкъл Джордан: 2 милиарда $, яхти, самолети и парцели ".
Богатството на Майкъл Джордан: 2 милиарда $, яхти, самолети и парцели Със сигурност от "Адидас " и до ден сегашен съжаляват за изпуснатата опция
Забавлявайте се у дома:

Публикациите в обществените мрежи на втория капитан на " Ливърпул " - Джеймс Милнър, са измежду най-забавните неща, които разнообразяват всекидневието ни от началото на пандемията.
Снимка: Getty Images
В Англия футболистите към този момент могат да упражняват на дребни групи, а неотдавна известният измежду съотборниците си като " Мили " повсеместен състезател описа кои са най-дразнещите неща, с които се е сблъскал по време на видео диалозите с сътрудниците си при домашната изолираност.



В неговия топ 5 са неща като: по какъв начин да скриеш порасналата си и неоформена коса от останалите, по какъв начин Анди Робъртсън да не забележи, че си пускаш гугъл речник, до момента в който той приказва, защото " с този акцент нищо не му се схваща ", или какво се случва, когато просто забравиш да изключиш микрофона, до момента в който приказваш с жена си.

Тествайте знанията си:

На този ден през 1904 година е основана международната футболна централа - ФИФА. Първото международно състезание се организира 26 години по-късно в Уругвай, а през днешния ден ви питаме - кой тим печели първата международна купа?

Кой е първият международен първенец по футбол? Гласувай Резултати

Гледайте още веднъж:

Джиро, джирант, джирардар, джиросване. В последната една седмица тези думи станаха неизменима част от речника на футболния почитател поради сагата с акциите на " Левски ".

На 13 май притежателят на 86,6% от акциите на " Левски " Георги Попов джироса скъпите бумаги на премиера Бойко Борисов, само че той ги отхвърли. В момента акциите са на стадион " Георги Аспарухов ", а с отговора на въпроса: " Кой в действителност е притежател на " Левски "? се трудниха даже юристите.

Снимка: Ладислав Цветков

Иван Боянов ни срещна с доктора по интернационално право и член на Спортния трибунал в Лозана Ивайло Дерменджиев, който внесе изясненост по отношение на ситуацията на " Герена " и какво в действителност следва за " синия " клуб оттук насетне.
Без нов притежател: " Левски " се нуждае от месеци и десетки милиони (ВИДЕО) Ако клубът не е безупречен, БФС би трябвало да посочва за казуса, предизвести правист от Спортния арбитраж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР