Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща , тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Няма по какъв начин да избягаме от настоящите тематики, тъй че ви връщаме през 1914 година Футболният " Левски " таман е учреден на 24 май, а първите суми от членски импорт са събрани.

За да се състои мач обаче, са нужни екипи и топки. У нас футболът към момента не е известен, тъй че кожени кълба се намират мъчно.

Ситуацията принуждава част от създателите да пътуват на север - към Румъния. Именно от там се връщат с първата топка, благосъстоятелност на клуба, както и с първите екипи - на жълти и червени райета

Прочетете:

Какво в действителност се случи през вчерашния ден в мажоритарния пакет акции на " сините "? На кого бяха джиросани? Защо Сашо Диков влезе в ролята на пощальон?

Снимка: Ладислав Цветков

Обобщение на обстановката може да намерите тук:
Какво се случи с мажоритарния пакет акции на " Левски "? (ОБЗОР) Ценните бумаги са на стадион "Георги Аспарухов ", само че кой е техен притежател?
Забавлявайте се в интернет:

Преди 6 години " синята " общественост у нас се вълнуваше от друго нещо. " Левски " празнуваше своя древен празник с мач против " Лацио " на националния стадион.

Припомняме ви по какъв начин изглеждаха фойерверките след срещата:



Тествайте знанията си:

Наско Сираков държи върха за най-вече голове с екипа на " сините " - 206 попадения. Само че, със своите 258 мача за отбора, той е надалеч от различен връх.

Кой е футболистът с най-вече мачове за "Левски "? Гласувай Резултати

Гледайте:

Как Давид Яблонски - досегашният любим на " синята " аудитория, се трансформира в... обущар. При това минути преди мач!

Гледайте още един път историята, която Иван Боянов ви описа преди години:
Давид Яблонски - необут и... ГОЛ! (ВИДЕО) Защитникът се трансформира в обущар преди мача с "Дунав " Русе
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР