Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща , тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Футболът е най-масовият спорт в света, а фенската му публика се разраства с всяка минала година. Всеизвестен факт е, че неговата татковина е Англия, само че знаете ли в действителност кой е най-старият футболен клуб в света?

На 24 октомври 1857 година е учреден " ФК Шефилд ". В началото тимът играе на разнообразни терени, в това число и на настоящия стадион на елитния " Шефилд Юнайтед " – " Брамал Лейн ".

През 2007 година, по случай своята 150-а годишнина клубът е почетен от ФИФА с Орден за заслуги.

В момента тимът от Южен Йоркшир се подвизава в осмото равнище на британския футбол и играе домакинските си дуели на 2-хилядния " Коуч енд Хорсес Граунд " в Дронфийлд, Дарбишър.

Прочетете:

Безспорно откритието на сезона в " Байерн " Мюнхен се споделя Алфонсо Дейвис . 19-годишният бързак неотдавна удължи контракта си с баварския исполин, а експертите и неговите съотборници му предсказват блестяща кариера. Но пътят му от бежанския лагер в Гана до Мюнхен е доста бодлив...



Ако към момента не знаете историята му - може да я прочетете в публикацията " Бъдещето на баварския фланг се ражда в бежански лагер ".
Бъдещето на баварския фланг се ражда в бежански лагер (ВИДЕО) 19-годишният Алфонсо Дейвис е огромното изобретение на "Байерн " Мюнхен през този сезон
Забавлявайте се в интернет:

От години най-забавният състезател на " Байерн " Мюнхен се споделя Томас Мюлер, само че в последно време " Раумдойтер " има сериозна конкуренция в лицето на младока Дейвис.

Канадецът обича да танцува и непрекъснато радва почитателите си в обществените мрежи със свежи и много занимателни клипове.

Последното му забавно скимване сигурно ще ви накара да се усмихнете необятно . Поне при нас по този начин се получи.
Вижте тази обява в Instagram.
@alphonsodaviess spielt ja schließlich nicht zum Spaß. Wem gehts genau so? #tiktok #davies #phonzie #fun #skybuli #bundesliga #fifa #gaming #fcb #bayern #münchen

Публикация, споделена от Sky Sport DE (@skysportde) на Май 11, 2020 в 4:30 PDT

Тествайте знанията си:

България има общо шест медала от участия на зимни олимпийски игри . Единственото ни злато е с помощта на Екатерина Дафовска. А през днешния ден ви питаме - наясно ли сте кой печели първото отличие за страната ни от най-големия конгрес за зимни спортове ?

Кой печели първи орден за България от зимни олимпийски игри? Гласувай Резултати

Гледайте:

Навярно малко на брой знаят къде в действителност се намират Вирджинските острови . Вероятно асоциациите са свързани с плажове, успокоение и съвършеното място за отмора. Но не и с... баскетбол , нали?

А в този момент си представете Вирджинските острови и Ямбол в едно изречение? На пръв взор нищо не ги свързва. Освен любовта към спорта. А към този момент имат и друго общо - един баскетболист на име ЛаРон Смит . За него ни описа Калоян Кюркчиев.
От Вирджинските острови до Ямбол (ВИДЕО) Баскетболистът ЛаРон Смит и неговите прекарвания в България
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР