Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща , тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Това е поразителна история с няколко десетилетия отминалост, само че е изцяло действителна. В зората на своята треньорска кариера, Папата на международните щанги Иван Абаджиев , е разпределен като треньор в Сливен. Там се натъква на един саморасъл гений измежду децата в локалното учебно заведение – той се споделя Нораир Нурикян и е от арменски генезис. Абаджиев опитва по всякакъв начин да убеди малчугана, че е роден да бъде суперзвезда във повдигането на тежести. Малкият обаче отсича: " Аз упражнявам баскетбол и ще ставам баскетболист ", на инат на извънредно дребничката си фигура.

В последна сметка, тази борба печели Абаджията, а след това Нурикян става два пъти олимпийски първенец, печели сребро и два бронза от международни шампионати, чупи неведнъж върховете на планетата в своята категория.

Прочетете:

Тервел Пулев смъкна ръкавиците и влезе в ролята на доброволец в незабавното поделение на УМБАЛ " Софиямед ".

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон в полутежка категория на бокса стартира с новите си отговорности от през днешния ден, а от нашата публикация може да разберете какви по-точно отговорности ще има в новото си амплоа Пулев.
Тервел Пулев стана доброволец в УМБАЛ " Софиямед " (СНИМКИ) Боксьорът се включва в битката с ковид
Забавлявайте се в интернет:

Асоциацията на професионалните тенисисти през днешния ден реши да ни подсети за един доблестен жест на Григор Димитров. На четвъртфиналите на мощния шампионат в Бризбейн през 2018 година противникът на българина Кайл Едмънд изкълчи гален, а Григор стремително прескочи мрежата и му оказа първа помощ. Изгледайте видеото в сторито на ATP и си спомнете за положителната постъпка на Димитров.
Светът още веднъж се възхити на спортсмена Григор (ВИДЕО) От АТP припомниха по какъв начин Димитров оказа помощ на контузен противник
Тествайте знанията си:



Валентин Йорданов е считан за един от най-великите борци в свободния жанр за всички времена. Срещу името му стоят 7 международни и 7 европейски трофеи.



Днес ви питаме: какъв брой олимпийски трофеи има огромният български състезател?

Колко олимпийски трофеи има Валентин Йорданов? Гласувай Резултати

Гледайте:

Днес ви предлагаме да изгледате едно авторско изявление на нашия сътрудник от спортната редакция на bTV Иван Боянов с легендата на международния футбол Луиш Фиго . На 23 април 2017 година португалецът влезе в " Главната роля " на предаването " 120 минути ". Каза такива неща, че и през днешния ден, 3 години по-късно, думите му звучат повече от настоящо:
Луиш Фиго: Отказах се от футбола поради фамилията си (ВИДЕО) Португалецът искрено за професионалата си кариера и същинския смисъл на спорта
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР