Трудната за прокарване пенсионна реформа във Франция в крайна сметка

...
Трудната за прокарване пенсионна реформа във Франция в крайна сметка
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Пенсионната реформа във Франция в крайна сметка ще мине

Трудната за пробутване пенсионна промяна във Франция в последна сметка ще мине.

Това съобщи за БНР Милен Керемедчиев, който е някогашен заместник-министър на външните работи.

" Изключително тежко решение желае да прокара френският президент Макрон. То срещна сериозна опозиция. И в предишното френският народ има наклонността да се бунтува извънредно мощно и нападателно по отношение на обществени промени, които желае да направи държавното управление ", уточни Керемедчиев.

" Франция е страна, която е тежко обществена. Огромни са разноските в обществената сфера. Има голям брой мигранти също, които употребяват обществената система. Трябва да се направи нещо - решението беше за вдигнае на пенсионната възраст с 2 години. Това разгневи французите, които пазят своите прави ", разясни Милен Керемедчиев.

Бившият заместник-министър на външните работи разяснява и провокациите от страна на Република Северна Македония:

" По никакъв метод не би трябвало да ги омаловажаваме, само че би трябвало те да бъдат докладвани непрекъснато, всяка провокация би трябвало да бъде отбелязвана, документирана и изпращана в Брюксел. Докато ние вършим това и демонстрираме, че Северна Македония продължава да не съблюдава поетите задължения, толкоз нейният път към Европейски Съюз се отдалечава и върху България няма да има напън да трансформира своя позиция, защото казусът става общоевропейски, нарушават се европейски полезности, което отдалечава Северна Македония и я разделя от Албания, която започва безшумно и умерено преговорния развой за участие в Европейски Съюз ".

Милен Керемедчиев разяснява и визитата на китайския президент Си Дзинпин в Москва:

" Посещението на Си Дзинпин ще бъде употребявано от Русия да се покаже, че връзките им са прелестни, че Китай продължава да поддържа политиката на Русия за нейната така наречен профилирана военната интервенция. Ще се търси оптимално пропагандната част, каквато Русия обича да прави ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР