Труден успех с 2:0 срещу новака позволи на да се

...
Труден успех с 2:0 срещу новака позволи на да се
Коментари Харесай

Спартак настигна Зенит и ЦСКА

Труден триумф с 2:0 против новака разреши на да се възползва от неверните стъпки на и в 16-ия кръг на РПЛ. Трите тима са дружно на първото място с по 32 точки, само че питерци оглавяват таблицата с помощта на по-добрата си голова разлика.

откри от дузпа в 15-ата минута, а в добавеното време с глава вкара втория гол за домакините. Ротор се държа почтено на " Откритие Арена " и затвърди усещанията, че има капацитет да оцелее в елита.
Дузпата за Спартак беше отсъдена за недомислена демонстрация на. Той изблъска Кокорин в ъгъла на наказателното поле в обстановка, която не предвещаваше никаква заплаха за вратата на Ротор. Бившият съветски национал прати в противоположния ъгъл и заби втория си гол за " червено-белите ".

До почивката нямаше доста забавни обстановки пред двете порти. Спартаковци държаха самодейността, само че Ротор се защитаваше добре и разчиташе да изненада противника с някоя контраофанзива.
В 48-ата минута добра опция се откри пред, само че Чондрич избави удара на нигериеца. Малко по-късно изведе, само че и той не съумя да преодолее стража на гостите.

Успокоението за почитателите на Спартак настъпи чак в третата минута на добавеното време. центрира от корнер, а Жиго скочи на-високо и с глава оформи крайното 2:0. Загубата остави Ротор на последното 16-о място с 8 точки.

Премиер Лига 16 кръг, неделя 29 ноември  Спартак Москва 2:0краен резулат  Ротор Волгоград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР