Труден ден ще е неделният за няколко от зодиите. Те

...
Труден ден ще е неделният за няколко от зодиите. Те
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за неделя

Труден ден ще е неделният за няколко от зодиите. Те не трябва да подхващат нищо безогледно. Ето и цялостния хороскоп за 18-ти октомври според lamqta.com.

фото: Pixabay

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.

Телец

През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.
 

Близнаци

Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.
 

Рак

Голям ще бъде стремежът Ви през целия ден към гласност, всемирски живот и привличане вниманието към личната Ви личност. Бъдете внимателни, тъй като тъкмо това може да Ви навлече неприятности, с които няма да съумеете да се справите скоро. Около обяд може да се появи неодобрение от личното Ви обграждане, а разследване на това ще бъдат нарасналата раздразнителността и неконтролуруемия изблик на страсти. Опитите да оправите всички неща по едно и също време, ще доведат единствено до повишаване на нервното напрежение. Последствията му може да бъдат пагубни за Вашето самочувствие.
 

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

Има възможност денят да Ви донесе неприятни сърпрайзи. Отношенията Ви със старите съдружници ще се объркват и ще се наложи незабавно да организирате нови връзки, а вероятността за неточности при избора на сътрудник е доста огромна. Не са изкючени проблеми с държавните инстанции и контролиращи организации в близко време. Внимавайте с движимостите си: може да загубите нещо скъпо, или да станете жертва на обир. Не е желателно да посещавате пазари, гари и други сходни места. Ако планирате да прекарате вечерта с обичания човек, най-добре ще е, да си останете в къщи.
 

Скорпион

Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.
 

Стрелец

Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек - въпрос на избор...
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
 

Водолей

Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг ”.
 

Риби

Регулярно отделяйте време в своя график, с цел да оцените по достолепие всичко прелестно, което имате в живота си, започвайки с дребните наслади и завършвайки с най-важното от източника – превъзходните мисли. Затова даже и у Вас да бушува куп сила, не си позволявайте да я изразходвате за нищо друго, с изключение на за приемане на наслаждение от своя живот.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР