Троян и Ловеч са най-проблемните общини по отношение на неправилното

...
Троян и Ловеч са най-проблемните общини по отношение на неправилното
Коментари Харесай

Троян и Ловеч - най-проблемните общини по отношение на неправилното паркиране

Троян и Ловеч са най-проблемните общини във връзка с неправилното паркиране в Ловешка област. Това е коментирано на съвещание на Областната комисия по сигурност на придвижването към Областен шеф по отношение на самодейността, почнала преди месец - "Да освободим тротоарите за пешеходците ", заяви заместник-областният шеф Бойко Пъдарски.

Той добави, че съгласно изнесените данни по време на срещата от началото на самодейността за погрешно паркиране и престой чиновниците на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи са съставили 118 санкции, като най-вече са в Троян - 106. В общините Тетевен, Луковит и Ябланица този проблем не съществува, нарушаванията са по-скоро инцидентни.

Бойко Пъдарски уточни, че са набелязани ограничения, измежду които контролът да стане по-интензивен, освен в границите на работното време.

По думите на заместник-областния шеф главният проблем не е от инцидентно, краткотрайно паркиращи в нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, а от непрекъснатите извършители, които паркират пред домовете или работно си място.
От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч осведомиха, че през последната седмица, в хода на полицейска интервенция за определяне на случаи на погрешен престой и паркиране на МПС, пътни служители на реда от Ловеч са съставили 10 акта и 33 санкции с фиш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР