Тротоар ли? Разхвърляни плочки по Кирков“ Тонка Дякова падна на

...
Тротоар ли? Разхвърляни плочки по Кирков“ Тонка Дякова падна на
Коментари Харесай

Жена се преби по разбити плочки, докато чака ремонт

Тротоар ли? Разхвърляни плочки по „ Кирков “

Тонка Дякова падна на строшени плочки на „ Булаир ”. Възрастната жена е със съществени контузии и отоци по носа и към лявото око.

Нещастието я споходило, скоро откакто се жалвала в общината, че тротоарът се нуждае от ремонт, с цел да не пострада някой.

Пенсионерката, която живее на ул. „ Булаир ”. В края на м.г. подала молба в кметството да се подменят натрошените плочки,които от години са разместени от корените на огромни дървета.

От кметството дали отговор утвърдително на молбата и. Оглед на мястото е осъществен, потребността от ремонт установена. Той щял да бъде осъществен при удобни климатични условия. Общинарите даже дали обещание да окастрят високите клони на дърветата, които навлизат в покрива и терасите на постройките.

Докато чака ремонта обаче Тонка Дякова потърпевша. В понеделник по здрач, към 17 часа отишла да изхвърли боклука и на връщане пред блока пенсионерката стъпила на една от многото счупени плочки и се озовала на земята със забито в плочките лице. " Бликна доста кръв, добре, че млад мъж ми се претече на помощ, с цел да се прибера до у дома ”, описа пострадалата. За благополучие пострадванията са единствено повърхностни. Жената се надява ремонтът да се случи по-скоро, преди да пострада и различен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР