Троопическата буря "Исайъс" обхвана щатите Ню Йорк, Ню Джърси и

...
Троопическата буря "Исайъс" обхвана щатите Ню Йорк, Ню Джърси и
Коментари Харесай

Външно с предупреждение за бурята Исайъс

Троопическата стихия "Исайъс " обхвана щатите Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът. Тя е съпроводена със мощни ветрове и значителни превалявания. Центърът на бурята е локализиран на към 70 благи на югозапад от Филаделфия. За това предизвестиха от Министерството на външните работи (МВнР), които обръщат внимание на българските жители в засегнатите региони да бъдат деликатни.

"Обявена е изключителна обстановка в щата Ню Джърси, където се чака най-силни дъждове да паднат в западната част на щата, съпроводени от мощен вятър.
Препоръчваме на българските жители, които обитават на територията на щатите Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът, да наблюдават известията на осведомителните организации и да следват рекомендациите на локалните управляващи, ориентирани към обезпечаването на тяхната сигурност по време на тропическата стихия ", се споделя в известието на Министерство на външните работи.

Жертвите на тропическата стихия Исаяс в Съединени американски щати към този момент са четири

При потребност от подпомагане българските жители в Съединените американски щати могат да се обръщат към генералното консулство на Република

България в Ню Йорк на следния телефонен номер: +1 212 935 4646. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция "Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

Препоръчваме на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката "Пътувам за…”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР