Тромбозата може да възникне в резултат на операция, травма, обездвижване

...
Тромбозата може да възникне в резултат на операция, травма, обездвижване
Коментари Харесай

7 храни, които разреждат кръвта и предотвратяват тромбоза по-добре от хапчетата!

Тромбозата може да възникне вследствие на интервенция, контузия, обездвижване на индивида или прекомерен затънал метод на живот, но също и заради положение на затлъстяване или наднормено тегло.

Когато се откри такова заболяване, най-често се изписват медикаменти, измежду които антикоагуланти. Това са лекарства, които оказват помощ за попречване на образуването на кръвни съсиреци.

Те се дават на хора с висок риск от формиране на съсиреци, с цел да се понижат възможностите им за развиване на съществени положения като инсулти и инфаркти.

Антикоагулантите би трябвало да се одобряват единствено съгласно напътствията на доктор, само че можете да си помогнете сами, както се споделя, вкъщи.

Ето няколко метода.

Обикновена чиста вода.

Понякога е задоволително да се откри режим на пиянство, с цел да се реши казусът. Когато хората споделят, че „ пият толкоз доста “, те имат поради всичко друго, само че не и вода – чай, кафе, сокове, даже бира. Говорим за топла вода, която дейно разрежда кръвта.

 

Джинджифилът намалява риска от срастване на тромбоцитите и „ работи “ против непотребния холестерол в кръвоносните съдове. Чаят от джинджифил е доста здравословна напитка, която с изключение на всичко друго ще защищити от настинки. Кайенският пипер съдържа салицилати, които се съдържат в холестеролния аспирин – първа помощ за разреждане на кръвта, само че с рискови странични резултати. Чесън. Основният плюс на чесъна е предотвратяването на атеросклероза. Той почиства съдовете и кръвта циркулира свободно през тях. Известен със способността си да убива вируси. Куркума. Куркуминът също по този начин е в положение да възстановява равнищата на холестерола в кръвта. Освен това понижава риска от развиване на тумори. Доматите съдържат салицилати – производни на салициловата киселина. Витамин С и ликопен допълват изгодите за здравето. Плодове: малини, боровинки, боровинки, боровинки. Съдържат естествени антиоксиданти и се борят с кръвните съсиреци.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР