Трогателно видео сподели в социалните мрежи внучката на легендарната Арета

...
Трогателно видео сподели в социалните мрежи внучката на легендарната Арета
Коментари Харесай

Уникално и трогателно ВИДЕО сподели внучката на Арета Франклин – малко преди смъртта си тя…

Трогателно видео показа в обществените мрежи внучката на именитата Арета Франклин – Виктори. Това стана в деня, в който кралицата на соул музиката ни напусна.

„ Имам доста мемоари по какъв начин отивам в дома ѝ и тя свири на пиано и пее. Думите не могат да опишат болката, която изпитвам, само че Бох ми споделя, че тя намерила покой. Днес ние изгубихме икона, легенда, само че през днешния ден аз изгубих баба си. Обичам те и ще те накарам да се гордееш “, написа Виктори в Туитър.

Клипът е от март тази година – единствено месеци преди певицата да си отиде след дълга битка с рака. Въпреки това на него се вижда по какъв начин тя продължава да пее и да свири на пианото си.

I have many memories of me coming into her home and she would be playing the piano and singing. Words can’t describe the pain I’m feeling, but God is telling me that she is at peace. Today we lost an icon, a legend, but today I lost my grandma. I love u and imma make u proud???? pic.twitter.com/cSFK5pibEV
— Victorie✨ (@TDirt__) 16 август 2018 година

През 2010 година медиците откриха рак на кралицата на соула, а през 2017 година певицата приключи театралните си изяви. В последните години от живота си тя безусловно се стопи и стана неузнаваема.

Погребението на именитата певица ще се състои на 31 август в нейния роден град Детройт, след двудневно поклонение, оповестяват локални медии, цитирайки непосредствен до фамилията ѝ източник.

Церемонията ще се състои в храм Грейтър Грейс и на нея ще участват единствено фамилията, обичните ѝ хора и определени посетители.

На 28 и 29 август почитателите ѝ могат да кажат последно довиждане на легендата на соул музиката пред Музея за афроамериканска история в града.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР