Трогателни са опитите за клеветническа кампания на формацията и някои

...
Трогателни са опитите за клеветническа кампания на формацията и някои
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Демократична България иска да отнеме новите автобуси на Кремиковци и Нови Искър


Трогателни са опитите за клеветническа акция на групировката и някои техни претенденти против новите рейсове за северните региони на София и един частен транспортен оператор. В предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия този вторник един претендент за кмет, повдигнат от „ Демократична България “, стартира с лъжовни изказвания без да се тормози, че самият той не разграничава Негован от Негушево. Сатанизирането е главен способ на сякаш демократичната общественост у нас – факт, потвърден за следващ път.

Това се споделя в позиция на общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, която публикуваме без редакторска интервенция:

"Вчера фабриката за подправени вести на обединението сред ДСБ, Христо Иванов и зелените, които по правосъдно решение към този момент не са зелени, избълва следващата неистина. Твърденията за далавери във връзка с автобусни линии, обслужвани от частен транспортьор, са претопляне на от дълго време опровергани лъжи.

За феновете на положителните остарели обстоятелства, а не фантасмагории, ето и истината. Мнимият им специалист по превоза Чаушев твърди, че превозвачът возел с рейсове, които не били според контракта. Истината е, че при положение на аварирали коли изборът е или хората да седят по спирките, или да бъдат извозени. Всеки естествен човек, с изключение на хората на ген. Атанасов и Бойкикев, би ги извозил. Ползва се една изключителна обстановка, с цел да се основават кавги. Твърдят също, че превозвачът возел скъпо. Дори се популяризира някаква таблица.

Разследването им е сбъркано радикално първо, тъй като в София няма концесия в публичния превоз. Има контракти за транспорт на пасажери след конкурс. Години наред разликата се изяснява, само че те не я схванаха или съзнателно подвеждат хората.

Второ – изчисленията на „ Демократична България “ почиват върху неверни данни. Дали сами са си ги измислили или са им подхвърлени от „ доброжелатели “ - не знам. За сведение на техните специалисти – разноските на един рейс и неговото обслужване не се равняват на частен дизелов автомобил. Те споделят, че маслото на един рейс се сменяло на 50 000 км., а то се сменя на 15 000 км., тъй като това са рейсове на метан, които се движат по 20 ч. на денонощие. Те споделят – на година на един рейс са нужни 6 броя гуми за обслужване, а обстоятелствата са, че приблизително на месец заради неприятни пътища и повреди се пукат и бракуват по 10 гуми. Това са единствено два образеца, че „ Демократична България “ си служи с лъжи и операции, с цел да основава кавги и да маскари своите политически съперници с погрешни изказвания.

Факт е, че договорът е резултат от мой отчет през 2016 година Внесъл съм го самичък и го опазих, даже намалихме цената от 3.60 на 3.00 лева Принудихме превозвача да вкара за своя сметка 60 газови рейса, след това да закупи още два. Инвестицията от 30 млн. лева е за негова сметка, както и стопанският риск. Общината му заплаща единствено пробега на километър, и то на цена по-ниска от тази на общинския транспортьор. Автобусите са за северните региони по избрани линии, където преди се движеха 30-40 годишни возила без климатици и без отопление. Сега се движат нови екологични рейсове. Данните на Центъра за градска подвижност демонстрират, че пътникопотокът се е нараснал. Хората са удовлетворени.

Обидно, неуместно и унизително е, че една от дребното стойностни придобивки за по-бедните региони като Нови Искър и Кремиковци, стана мотив още веднъж за крамоли. Още по-обидно е, че хора, които се пишат за доста демократични и демократични, сугестират в посока да се спрат новите рейсове на тези по-бедни региони и хората още веднъж да се изтезават в 30-40 годишни автобуси.

Атаката на „ Демократична България “ против новите рейсове е плод на злоба и завист. Саботират едно от дребното хубави неща, които се направиха за обичайно изоставените от локалната власт до неотдавна северни региони на София. Питам какво направиха за цялостен мандат съветниците на ДСБ за хората. Освен питанията за кучешките приюти и Зоопарка? Колко отчета внесоха и какъв брой казуса взеха решение? Свършиха ли същинските, огромните проблеми на столицата, че се огледахте в отчета на един най-обикновен консултант, който просто си прави работата? Наистина ли стигнахте до мен, Контрера, толкоз ли Ви е въображението? Изговорихте ли всички същински далавери, че се огледахте в новите рейсовете на най-бедните региони?

За следващ път „ Демократична България “ сподели същинската си политическа философия – лъжата, операцията и спекулацията ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР