Трогателната история за забранената любов между красивата Забиба и кралят

...
Трогателната история за забранената любов между красивата Забиба и кралят
Коментари Харесай

Любовните романи на Саддам Хюсеин

Трогателната история за неразрешената обич сред красивата Забиба и кралят на Тикрит по време на средновековието звучи като факсимиле, почтено за сапунен сериал.

Авторът му обаче е неочакван: деспот, всеобщ палач и причинител на закононарушения против човечеството, а точно. Саддам Хюсеин.

Също като сътрудника му Хитлер, който е бил запленен от изкуството, някогашният иракски водач е имал своите изяви, единствено че на литературното занятие.

Волен Сидеров стана галерист

А любовният род е бил пожеланото поле за писателските му изяви. Кой би предположил за нежната страна на диктатора?

Явно цялостен Ирак, тъй като сега, в който любовните романи на човекa, който е държал в смут и боязън хората от целия район, се трансформират в тоталните бестселъри. Над милион копия са изкупени за по-малко от ден.

Почина Тарик Азиз – лицето на режима на Саддам Хюсеин

Първият разказ на Хюсеин е "Забиба и царят ", в който както към този момент разбрахме става дума за Ромео и Жулиета от Тикрит.

Действието на идващия му разказ - "Крепост " продължава да следва линията за невъзможната обич, само че този път героите са позиционирани в съвременността.

1941: Нацисткото коледно празненство на Хитлер

Там кюрдско момиче се омъжва за иракския боец Сабах, само че уви, майка му е срещу този брак и непрестанно се намесва в фамилните им връзки, решена да ги унищожи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР