Трогателна история е случаят с наркотиците и ГДБОП. Обикновено се

...
Трогателна история е случаят с наркотиците и ГДБОП. Обикновено се
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Оставката трябваше да е нагоре по веригата. Тя приключва с Борисов

Трогателна история е казусът с опиатите и ГДБОП. Обикновено се стартира с шумна реклама на прокуратурата, само че обстановката е - три дни ”Иху! ” и след това ”Тихо! ”. Всичко изчезва от полезрението на обществото. Струва ми се, че действаме на правилото скандал потушава скандал. Оставките трябваше да са нагоре по веригата. Тя завършва с министър ръководителя.
Това съобщи пред bTV Емануил Йорданов - юристът на Кирил Ванков, който е един от началниците на ГДБОП, който е упрекнат за разпространяване на опиати и разтягане на чадър.

" Не е разтварян подобен чадър. Прокуратурата е събрала няколко души, които са били разработвани от двамата служители на реда. Благдоарение на това те са подсъдими по две други каузи. Сега си отмъщават ", съобщи Йорданов.

По думите му всичко е една трогателна история, която стартира с шумна реклама от страна на прокуратурата. Голям е медийният звук, а историята по-късно изчезва от полезрението на обществеността. Юристът бе безапелационен - показанията на наркоразпространителите са неуместни.

" Този човек 15 години е в системата на Министерство на вътрешните работи. Има награди. Абсурдно е изказванието, че внезапно е разпънал чадър за наркоразпространение. Спиридонов е заслужен човек. Нормално е при сходна обстановка да подаде оставка, само че не мисля, че неговата би трябвало да е първата. Трябваше да е някой по-нагоре по веригата, а тя завършва с премиера. Нека не забравяме, че той е бил на поста основен секретар. Работил е със Спиридонов. Изведнъж той е в бяло, а другите подават оставки ", разяснява още юристът.

Йорданов бе безапелационен - работи се на правилото " скандал потушава скандал ".

" Това сигурно не е удар против Борисов, тъй като няма по какъв начин да се случи без неговото познание и единодушие. Това е нещо, замислено на доста високо равнище. Сметката обаче е направена неверно. Какво ще вършим, когато се разбере, че всичко това е пушилка? ", попита още Йорданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР