Трогателна бележка, която е залепена от 54-годишна жена - на

...
Трогателна бележка, която е залепена от 54-годишна жена - на
Коментари Харесай

Жена проси за храна след ковид! Потребители: Не давайте пари на комарджии

Трогателна записка, която е залепена от 54-годишна жена - на вход в столичния квартал " Люлин ", трогна стотици в обществената мрежа. От текста излиза наяве, че дамата е прекарала тежко ковид и в този момент има потребност от помощ, като моли за храна.

Маргарита написа, че е вдовица и няма родственици. Тя моли единствено за храна.

" Зов за помощ! Добри хора с положителни сърца. Казвам се Маргарита. Живея в „ Люлин 7″ и имам една молба към вас. Храната, която ви остава, апелирам не я изхвърляйте в кофите за отпадък. Аз нуждая се от нея.

Вече 3 месеца не работя. Разболях се от ковид в доста тежка форма. Получих тежък гастрит и тежък рефлукс на стомаха. Скова ме кръста и краката. Имам 2 дискови хернии и ошипяване. Нямам родственици, те починаха. Вдовица съм. Затова ви апелирам, не изхвърляйте храната. Помогнете ми. Ако можете, качете писмото във Facebook ", написа дамата.



Заради подправени апели са помощ в предишното или поради по-голяма осведоменост, консуматори в мрежата съзряха машинация зад апела. Според тях дамата е измамничка, която проси и пари, когато човек отиде да помогне на място.

" Имам някакъв спомен, че преди време някой беше качвал фотоси на въпросната жена и мъжът, с който живее. Оказаха се измамници, просещи пари. ", написа Марчело.

" Не го споделяйте, това са измамници комарджии. Със синът ми един ден напазарувахме хранителни артикули,занесохме и готвено/не остатъци/,в кутии и тя ми вика: " що си даде парите, аз не хапвам това, не хапвам еди си какво ". " Пари да беше ми оставила,ей къде е Била ". После разпитахме и съседите и те ни обясниха ", разяснява Нора Андонова.

В последна сметка хлябът не може да се изпие, изпуши или заложи. Затова всеки самичък може да реши за себе си на място, в случай че желае да помогне.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР