Трогателен пост публикува на страницата си във Фейсбук бащата на

...
Трогателен пост публикува на страницата си във Фейсбук бащата на
Коментари Харесай

Бащата на 9-годишното англичанче от Банско: Детето ми няма коронавирус

Трогателен пост разгласява на страницата си във Facebook бащата на 9-годишното дете от Банско, оповестено за инфектирано с Коронавирус.

След незабавната инспекция, която направихме, се оказа, че дребният екскурзиант в действителност е посочил негативна проба за ковид още на 14 март, т. е татко му Матю споделя истината и заяви това в мрежата. В следващ пост Матю Джепсън споделя през какъв стрес е минало фамилията му, до момента в който съумеят да се приберат вкъщи, написа Струма.

Ето какво написа през днешния ден Мат: "Не ми се е налагало да мисля дълго и настойчиво за писането на този пост, това е късата версия: Малко откакто разгласих протичащото се с нас в Банско, наподобява, че казусът ни е отишъл към още по- висши управляващи, получихме имейл от мъж на име Пол, който беше на необикновено високо равнище в Британското посолство в България с молба да приказва с нас.

Говорихме с Пол, по този начин се споделяше и обяснихме, какво се случва (той не можеше да повярва), обяснихме за тестванията, че не получихме резултатите си, разказахме за отхвърли да бъдем изследвани отначало, съобщихме му и фактът, че ни споделиха, че най-младият, член на фамилията ни е притежател и че няма да прояви признаци (Отново ще повторя, че пробата няма по какъв начин да покаже това!

Вие сте или позитивни или негативни за вируса). Той ни попита дали децата ни са добре, защото те не бяха излизали от седмица, след което ни сподели, че той персонално ще се заeме с нашия случай В четвъртък вечер в 10 часа получихме телефонно позвъняване от Пол, той беше съумял да получи резултатите от нашите проби (до този миг ние се бяхме опитвали да ги получим от 4 дни).

Всички бяхме НЕГАТИВНИ и не можахме да повярваме, че сме били прави.

След това обаче той сподели, че ще ни приберат у дома, само че не ни беше разрешено да споделяме на никого, тъй като в случай че медиите схванат, или локалните поданици или някой от летището (семейство към този момент беше изхвърлено от полет, тъй като останалите пасажери мислеха, че сме ние) може да загубим последния си късмет да се приберем, по тази причина се оправдавам на всички, които ни пожелаваха да бъдем добре, питайки по какъв начин върви и на двама другари, които даже бяха подготвени да опитат да наемат микробус и да се опитат да ни изведат скрито, само че ние просто не смеехме да кажем на никого.

Прибрахме се през вчерашния ден в 12:30. Имах телефонен диалог с Ванеса (която е ангел, който ни носеше храна и се грижеше за нас ), казвайки, че би трябвало да се измъкнем в този момент!

Когато тръгнахме, всички излязохме на открито, чакаха ни 2 полицейски коли, медицински лица и Пол от английското посолство, който персонално пристигна за нас, трябваше да подпишем някаква документи със здравния отдел (Жената, която ни помоли да подпишем документа, беше същата, която ни взе проби първия път тогава тя сподели: „ Много скърбя “!!)

След това бяхме настанени в микробус и имахме полицейски конвой от Банско и до контролния пункт на полицията, където микробусът беше дезинфекциран и трябваше да изчакаме 15 минути, с цел да се ревизират всички документи, в никакъв случай не съм се чувствал толкоз омекотен, че съм надалеч от някъде, значимо беше да стигнем до летището, да чакаме 8 часа, по-късно да летим до у дома (лесно в действителност ).

Знам, че всичко това звучи като филм, само че се случи! Защо не сме напълно сигурни- считаме, че дамата лекар е споделила на Джеймс (нашия контакт по това време), че най-младият член на фамилията ни е позитивен (тя е единственият човек, който е имала контакт с лабораторията, който е задържал резултатите и който е спирал те да бъдат повторни, плюс това,тя ни се извини) ние мислим (и това са единствено нашите мисли), че може би е направено, с цел да спрат хората да идват на ски, с цел да защитят локалното възрастно население, да затворят планината и да спрат разпространяването, само че това към момента е не е опрощение да причинят това на нашите деца, фамилии, другари и на нас, несъмнено, има доста повече от историята и тя към момента продължава, в този момент е в ръцете на управляващите, само че благодаря за грижите на всички, нямате визия какво значеха за нас. "





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР