ТРОЕН ПРЕПЕК Канибалите комици Дмитрий Медведев и Николай Бареков основаха

...
ТРОЕН ПРЕПЕК Канибалите комици Дмитрий Медведев и Николай Бареков основаха
Коментари Харесай

Бареков и Медведев търсят трети за хорски триптих

ТРОЕН ПРЕПЕК
Канибалите комици Дмитрий Медведев и Николай Бареков основаха ново литературно течение - трихотомичен безхаберизъм. 
Те разкрили идеалната формула за секретиране на гениални литературно-публицистични творби - значимото е нещата да се случват в троична система. 
Ето какво написа Бареков нейде в Балкана. 

***
Двамата автори се сближили задочно, когато претърпели синхронен делириум със секретиране на литературни сополи и повръщане през носа. Сега търсят трети, с който да оформят тирадата на пияната триада. 
Ето по какъв начин разказват литераторите Медведев и Бареков техния синхронен катарзис, когато повърнали по едно и също време и почнали да творят паралелно, въпреки на хиляди километри един от различен. 
" Ние се нацепихме без значение един от различен, пихме някакви триптихи, три по 100 на екс с отмятане на главата и пукане на врата. Изведнъж душите ни се откриха и се сляха в хибрид. Почнахме да творим безсъзнателно, оставихме се да ни води инстинктът " - пишат и двамата, без да се наговарят. 
Бившият президент Медведев, който след гибелта на Жириновски зае трайно позицията на коренен велможа шут, през вчерашния ден избухна в Телеграм с бомбастични прогнози за 2023, всяка от които има тротилов еквивалент най-малко 3 тона. Даже откаченият Мъск отговори, че това, което написа Медведев, е галактическа тъпота, която даже не държи орбита към Земята. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР