Тризнаци проплакаха два последователни пъти за две седмици в Аджибадем

...
Тризнаци проплакаха два последователни пъти за две седмици в Аджибадем
Коментари Харесай

Тризнаци проплакаха два пъти за две седмици в столична болница

Тризнаци проплакаха два поредни пъти за две седмици в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, като втората тройка бебета се родиха след естествено непринудено забременяване. Екипите на " Акушерство и гинекология " и " Неонатология " благодарение на анестезиологичните експерти на болничното заведение посрещнаха общо 6-те деца, които към момента са под наблюдаване в неонатологичния натоварен бранш.


Първите тризнаци се родиха след многоплодна инвитро бременност и оперативно раждане в 29 гестационна седмица. Новородените са с тегло сред 700 година и 1390 година Втората тройка деца се появиха на бял свят след спонтанна бременност, което се случва извънредно рядко. Те са с тегло при раждането по към 1 кг. И шестте бебета са момиченца. Състоянието им към този момент е устойчиво, дишат независимо и не престават да наддават на тегло.


За шестте момиченца екипът на доктор Масларска поставя няколкоседмични денонощни грижи с всички профилирани средства. Те ще останат под наблюдаване, до момента в който доближат нужното целесъобразно тегло за своята възраст.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР