Трийсет и една годишен мъж от плевенското село Горни Дъбник

...
Трийсет и една годишен мъж от плевенското село Горни Дъбник
Коментари Харесай

Задържан е мъж за телефонна измама в Луковит

Трийсет и една годишен мъж от плевенското село Горни Дъбник е арестуван за съпричастност към осъществена телефонна машинация на възрастен мъж от Луковит, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Осемдесет и две годишен гражданин на Луковит в четвъртък е бил излъган по телефона по добре познатата скица - мъж, представящ се за служител на реда, вкарва в илюзия пострадалия, че за полицейска интервенция против телефонни измамници е належащо да бъдат предадени на "полицията " всички налични полезности и пари.

След нескончаем диалог възрастният човек сложил на металната врата на дома си плик със 185 лв.. По-късно схванал, че е станал жертва на телефонни измамници и подал сигнал в Районното ръководство в Луковит.
Със съдействието на служители на реда от Долни Дъбник е открит 31-годишният, играл ролята на "муле " в схемата на измамата.

Открита и конфискувана е сумата от 105 лв..

Случаят е докладван на дежурен прокурор в Районната прокуратура в Луковит, а 31-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР